2821
2789
خوبه من آنقدر بدم میاد گیر میدن به پسر😐🤣 چون خودم اخلاقم عینه پسراس😐😂 اگه پسر بودم پسر لاتی می ...

من دوس دارم زناو بشناسم خوب برای وقتی که آدم ازدواج میکنه خیلی خوبه🙄😂

اها خوب شد پسر نشدی😅😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دوس دارم زناو بشناسم خوب برای وقتی که آدم ازدواج میکنه خیلی خوبه🙄😂 اها خوب شد پسر نشدی😅😂

😂💔😐آفرین تو الان از همه چیز زنا میدانی حتی من یک موردم درمورد زنا نمیدانم😂😑🤣 فقط تو فاز پسرانه

خدایااا منه بکش💔😁
اسمشو نمیدونم یه دوست داشتم مال همونجا بود از اطرافشون بهم عکس میداد خیلی خوشگل بود

روستای هاشم آباد 😐 خودم ساکنشم همه ادما فضوللل

خدایااا منه بکش💔😁
😂💔😐آفرین تو الان از همه چیز زنا میدانی حتی من یک موردم درمورد زنا نمیدانم😂😑🤣 فقط تو فاز پسرانه

خوبیت نداره تو فاض پسر باشی یا بخای اونطوری رفتار کنی یا مثل پسر لباس بپوشی من خیلی دیدم اینطوری بودن اخرش به جاهای خوب خطم نمیشه

از امروز دخترون رفتار کن 🙄😂

خوبیت نداره تو فاض پسر باشی یا بخای اونطوری رفتار کنی یا مثل پسر لباس بپوشی من خیلی دیدم اینطوری بود ...

😂😂خخخ منم میدانم ولی با پسرا نمیگردم پسرا رو تا میبینم یک جور رفتار میکنم که انگار ارث پدرشانه میخوام

خدایااا منه بکش💔😁
به هرحال کولا میگم😂😂😂 نه تروخدا بیا با پسرام بگرد😂😂😂😂

😂😂😂 بدک هم نیس من اگه پسر باشم خیلی پسر بدی میشدم دم به دقیقه دعوا

خدایااا منه بکش💔😁
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز