2777
2789
عنوان

عیدی عروس

840 بازدید | 40 پست

بچها من عقدم ،اولین عیدمه شوهرمم خودش اینجا نیست،برام عیدی پیرهن گیپور و ساعت از این بند چرما آوردن و آجیل با تزیینات،با اینکه بهش گفتم النگو بگیر نگرفته،گفت ما رسم طلا نداریم،اونا ترک هستن،ولی من دوست داشتم به حرف من اهمیت بده ولی نداد،من چیزی باید بهش بگم؟وسعش هم میرسه 

میترسم همش حرف حرف خودش باشه و نمیدونم چجوری حرف شنو کنمش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ترک ها چنین رسمی دارن؟ خدایی اگه اینجوریه بگید من کات کنم😂😐

نه بابا رسم طلا دارن این پیچونده

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
نه بابا رسم طلا دارن این پیچونده

اتفاقا منم شنیدم تو طلا و اینا سنگین هم هستن .

تعجب کردم 

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

اسی ترکا رسم طلا دارن تو همه مناسبتا جاریم ترکه 

الانم دیگه چیزی نمیتونی بگی عیدو کوفتت میکنه بعدا با سیاست ازش طلا بگیر 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

تازه خیلی از ترکا برنج و روغن و مرغ و آجیل هم علاوه بر طلا و لباس واسه عروس میبرن

احتمالا سفت هستن دیگه

اگه دوستش داری اوکیه ولی اگه دلت بهش گرم نیست یه فکری بکن

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام