2821
2789
عنوان

واژینیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 36 پست
برای اولین بار اقدام کردم ماه پیش ک متوجه شدم اصلا نمیشه انگار راهش مسدوده

نه مسدود نیست 

این دوره رو شرکت کن @mama_team تو اینستا

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برای اولین بار اقدام کردم ماه پیش ک متوجه شدم اصلا نمیشه انگار راهش مسدوده

من ۷- ۸ماه داشتم اول ازدواجم  ۴تا دکتر متخصص زنان رفتم تا اینکه یکیشون راهنمائیم کرد و گفت چیکار کنم و اینجوری مشکلم کاملا حل شد

نه عزیزم طرف بدرد زندگی نمیخورد خلاف و اعتیاد و خیانت و غیره

اگه میدونستم اینطوریه صبر میکردم اگه ۴ ماه صبر کرده بودیم ... متاسفانه یه هفته بعد از عقد...

حالا هم مهم نیست برا من برا جامعه مهمه

منم مشکل شما رو دارم نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم

سلام بانوجان .تاپیک درمان واژینیسم منو حتما بخونین خیلی ازبچه های نینیسایت باهاش درمان شدن شماهم نجات پیدامیکنین انشاالله❤❤❤

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.

سلام بانوجان .تاپیک درمان واژینیسم منو حتما بخونین خیلی ازبچه های نینیسایت باهاش درمان شدن شماهم نجات پیدامیکنین انشاالله❤❤❤

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.