2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 20 پست
ببخشید سوالام زیاد شد😅 میگم شما اون چسبای کنار بینیو بلند میکردین که بتونین اون قسمتای کنار بینی ر ...

نه عزیزم

زیاد چسب نذار رو بینیت پوستتو خراب میکنه..بخاطز وجود چسب با الکل اول باید تمیز بشه اون قسمت بعد تمیز کنی

ببخشید سوالام زیاد شد😅 میگم شما اون چسبای کنار بینیو بلند میکردین که بتونین اون قسمتای کنار بینی ر ...

من الان در همین وضعم😣 .نه این کارا چیه کنار چسب با تونر و میسلار تمیز میکنم

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون قسمت هایی که زیر گچ بودو چطوری پاک می کردین؟

چسبشو کنده بودم پاک میکردم ولی خود بینی رو‌نه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
نه عزیزم زیاد چسب نذار رو بینیت پوستتو خراب میکنه..بخاطز وجود چسب با الکل اول باید تمیز بشه اون قسم ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی🙏🏻

دلی که بشکنه مثه روز اول نمیشه💔