2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک یا دوهفته

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
شما جوابت مثبته ک انقدر عجولی 

خوب ما با پسره بیرون رفتیم حرفامون رو اوکی کردیم بعد دیگه میدونستیم اوکیه همه چی ، پنج شنبه مادرش اینا اومدن از اون موقع خبری نیست ، بعد ببین اینا آدمایی بودن که فردا یا نهایت پس فردا زنگ میزدن

خب اگه اهل کلاس گذاشتن باشن تو برخوردهای دیگه کاملا خودشو نشون میده در کل بنظرم شما حساسی

جدی به نظرت من حساسم؟ 

اخه ما با پسره ۵ جلسه بیرون حرف زدیم اوکی شدیم، پسره گفت تو همونی هستی ک من میخوام منم بهش گفتم از نظر منم تفاهم داریم بعد پنج شنبه که خانوادش اومدن دیگه خبریی نشد  در صورتی که آدمایی بودن ک فردا یا پس فرداش میزنگیدن ، من میگم اگر تو انتخابت رو کردی پس حتی اونام بخوان بخاطر هرچی حتی شرایط مالی مخالفت کنن تو نباید دهن بینی کنی واقعا ناراحتم حس میکنم ب شخصیتم توهین شده 

خوب ما با پسره بیرون رفتیم حرفامون رو اوکی کردیم بعد دیگه میدونستیم اوکیه همه چی ، پنج شنبه مادرش ای ...

اگر برای تبریک عید زنگ نزدن اونوقت دیگه بیخیالشون بشو 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد