2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته آیا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزم😍واسه شما همون دقیقه اول هاله انداخت؟ یا مثل من بعد یکی دو ساعت؟ بی بی چک تون مدیکور بو ...

عزیزم همون موقع هاله صورتی انداخت بعدشم چنتا مدیکور زدم هاله مثبت شد یه ساعت دگ جوابم امادس حالمم بده دخترم سه سالشه بچه نمیخام هنوز امید دارم به اینکه نباشم😭😭😭😭

تو عکس واضح نمیفته، وقتی اینجا ارسال میشه کیفیتش انگار پایین میاد از نزدیک کاملا هاله مشخصه☹

اسی من تو عکس اولی هاله رو دیدم خیلییی کمرنگه ولی میشه دید

ان شاءالله که باردار باشین عزیزم❤

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
عزیزم همون موقع هاله صورتی انداخت بعدشم چنتا مدیکور زدم هاله مثبت شد یه ساعت دگ جوابم امادس حالمم بد ...

ان شاءالله هرچی خیر و صلاحته همون بشه گلم توکل کن به خدا . اگر هم نتیجه مثبت شد ناراحت نشو بچه هات فاصله سنی شون کم میشه هم بازی میشن باهم بزرگ شون میکنی راحت میشی

عزیزم همون موقع هاله صورتی انداخت بعدشم چنتا مدیکور زدم هاله مثبت شد یه ساعت دگ جوابم امادس حالمم بد ...

بهسا جون‌ نتیجه آزمایشتو بیا اینجا هم بگو ان شاءالله خیر باشه❤

سلام عزیزم باردارم بتامپ ۲۰۰ برام دعاکن باهاش کنار بیام انشالله ک شماهم بارداری به حق علی

مبارکت باشه عزیزدلم😍 مطمئن باش بچه هایی که ناخواسته به دنیا میان انقدر شیرین میشن که میگی کاش زودتر به دنیا آورده بودمش 😍😍قربونت برم‌مرسی از دعات مهربونم ، الهی آمین

سلام عزیزم باردارم بتامپ ۲۰۰ برام دعاکن باهاش کنار بیام انشالله ک شماهم بارداری به حق علی

بهسا جون شما علایم خاصی داشتی قبل اینکه بی بی چک بزنی و جواب آز مثبت بشه؟؟

بهسا جون شما علایم خاصی داشتی قبل اینکه بی بی چک بزنی و جواب آز مثبت بشه؟؟

اره عزیزم من همش سینه درد شدید بو غذاها انگار بو ذوخ میداد از رابطه بدم اومده بود گفتم چرااینجوری شدم یه هفته مونده به پریودم بیبی زدم ک هاله انداخت

اره عزیزم من همش سینه درد شدید بو غذاها انگار بو ذوخ میداد از رابطه بدم اومده بود گفتم چرااینجوری شد ...

آخی عزیزززم . به سلامتی و دل خوش. ولی من اصلا این علایم رو ندارم فقط شکم و کمرم و تخمدانم درد خفیف دارم فکر نکنم این ماه هم باردار باشم😔

آخی عزیزززم . به سلامتی و دل خوش. ولی من اصلا این علایم رو ندارم فقط شکم و کمرم و تخمدانم درد خفیف د ...

چند روزع عقب انداختی؟باور کن صلاحته ببین من سردخترمم ۳سال پیش عید فهمیدم حاملم چقد گریه کردم الانم سراین یکی همین موقع عید فهمیدم حاملم حکمته خداس عزیزم