2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته آیا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 69 پست

عزیزم منفیه

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه شما همون دقیقه اول مثبت شد ؟ واسه منم دعا کنید باردار باشم گلم 

عزیزم دیقه ی اول نه سه دیقه میکشید ولی شنیدم از کسایی ک طولانی بود هاله انداخت و باردار بودن انشالله به حق ۵ تن باردار باشی عزیزم

خدایا عاشقتم😍
خب بروآزمایش بده.سرخود که نمیشه کاری کرد.اینجوری خیالتم راحت میشه.شایدتیرکشیدن تخمدان به خاطر عفونت ...

آره چندروز دیگه اگر از موعدم بگذره حتما آزمایش میدم . نه عزیزم خداروشکر کیست و عفونت ندارم . تمام آزمایش های قبل بارداری رو انجام دادم خداروشکر همه چی خوب بود شوهرمم آزمایش اسپرم داده اونم جوابش خوب بوده نمیدونم چرا انقدر طول ‌‌کشیده 😔

عزیزم دیقه ی اول نه سه دیقه میکشید ولی شنیدم از کسایی ک طولانی بود هاله انداخت و باردار بودن انشالله ...

قربونت برم مهربونم ، خدا از زبونت بشنوه و نگاهی به دل من کنه . خیلی دوست دارم زودتر باردار  شم ۴ ماهه در انتظاریم 

آره ولی خب خیلیا هم بودن قبل موعد بی بی شون هاله انداخته و باردار بودن 

من خودم ۵ روز قبل موعدم بیبی چکم هاله خیلی کم رنگ انداخته ولی زیر ۲۰ دقیقه بوده بعد اون اعتبار نداره 

ممکنه باردار باشی ولی این بیبی چک کاذبه انشاالله بذار تا موعدت 

من ۵ روز پریودم عقب افتاده بیبی چکم  یبار هاله افتاد سری دوم منفی شد 🥺  رحمم شدید تیر می ...

عزیزم آزمایش خون بده حتما . از این بلاتکلیفی راحت میشی . واقعا خیلی سخته چشم انتظاری ، درکت میکنم☹ 

من خودم ۵ روز قبل موعدم بیبی چکم هاله خیلی کم رنگ انداخته ولی زیر ۲۰ دقیقه بوده بعد اون اعتبار نداره ...

آه عزیزم دلمو بهش خوش نکردم هرچی خدا بخواد همون میشه . ولی کاش اگر مثبت نیست هاله هم‌ نیفته اینجوری آدم دوهوا نمیشه😭

عزیزم آزمایش خون بده حتما . از این بلاتکلیفی راحت میشی . واقعا خیلی سخته چشم انتظاری ، درکت میکنم☹&n ...

اره 🥺

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔