2777
2789
مبارکه😍 اما این که من خریدم مجسمه ی عزیزم. 

مرسی اره متوجه شدم

مبارکت باشه

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اون کاج جای ماهی هارو تنگ میکنه

تنگ خیلی بزرگه

کاج خیلی کوچیکه تو عکس بزرگ بنظر میاد

ماهی رو نمیزارم زیاد توش بمونه

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
خیلی ممنون واقعا کمکم کردی💚 ،خانما ایده هاتونو بگید شاید کسی مثل من کم تجربه باشه 

خواهش میکنم

خودت ایده به خرج بده 😐

من هر چی ب ذهنم میرسه باید پول خرج کنم نمیشه کلا ایده های من خونه خرابم کرده😂شوهرم با ایده ی من تا مرز سکته پیش رفته ،جدا از شوخی میگه تو خیلی دیگ حساسی

من هر چی ب ذهنم میرسه باید پول خرج کنم نمیشه کلا ایده های من خونه خرابم کرده😂شوهرم با ایده ی من تا ...

با نخ کنفی وچسب درست کن هزینش هم زیاد نمیشه

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
امتحان میکنم ببینم چجوری میشه ممنون از نظرت

فدات 

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز