2777
2789
عنوان

بیاین😐عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 150 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمم من دوس دارم اینجوری😂🥺

😑😑😑😑😑اقااااا

اه از خودم تنفر پیدا کردم

ابـــادان تسلیت💔🖤           ما به خیلیا رقص یاد دادیم ولی واسه  یکی دیگه قر دادن:)     صدای دلشوره آور سوت قطارصدای نفس های تند یک جامانده...و آسمانی که دست تکان می داد برای دلبرکی زیبا چشم ، که با قطار می رفتو چه غم انگیز می گریست آن ابر کوچک برای عاشقی که تنها یک دقیقه دیر رسیده بود...قدرشو ندونی قدرشو هستن بدونن!گرفتی چی میگم؟...آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...
ن ب خدا اصن واسه شلوار مخصوصا تنگ خوشگل نی

این نظر خودته ولی اکثرا پا ظریف دوست دارن شلوار از این جدیدا هست راسته ن نمیدونم اسمشون چیه از اونا بگیر 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
مرسی عشقم نظر لطفته🥺💋اینجا شما میگین خوبم و... ولی ت خونه مسخرم میکنن😑

واا اصن اهمیت نده اندامت حرف نداره کی مسخره میکنه ؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
تنفر چراع😐

😐خب بده این ک قدت کوتاه باشه

ریزه میزه باشی

مسخزت کنن🤕

ابـــادان تسلیت💔🖤           ما به خیلیا رقص یاد دادیم ولی واسه  یکی دیگه قر دادن:)     صدای دلشوره آور سوت قطارصدای نفس های تند یک جامانده...و آسمانی که دست تکان می داد برای دلبرکی زیبا چشم ، که با قطار می رفتو چه غم انگیز می گریست آن ابر کوچک برای عاشقی که تنها یک دقیقه دیر رسیده بود...قدرشو ندونی قدرشو هستن بدونن!گرفتی چی میگم؟...آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...
مرسی گل😍💋داداشام😑

خواهش عزیزم ولی اونا از نادونی میگن تو برات مهم نباشه اندامت خیلیم خوبه

چنده قدت مگ؟  اتفاقا قد کوتاهم خیلی خوشگلع مخصوصا اگ لاغر باشی من ک خیلی دوس دارم

تو دیوانع ای😂😂😂😂کاش من قدم بلند بود بخدا ی لباس درس حسابی مجلسی نمیتونم بگیرم همشون درازن واسم 

152

وزنم بین 39,40,41 ینی ی روز اینن ی روز اون 😐😂😂😂😂😂