ms_mina مدیر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 1642 عنوان یک سوال | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 28 پست دوستان یک موضوعی خیلی رو دلم سنگینی میکنهبنظرتون اگه فردا برم قبر شهدا رو با گلاب بشورم و براشون قرآن بخونم؛ واسطه میشن که خدا حالم رو خوب کنه؟ خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگهای خودت نقاشی کن😍💫 1400/12/28 | 01:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ms_mina مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 1642 شهدای گمنام 😔 من خیلی کم تحت تأثیر قرار میگیرم و احساساتی میشم ولی وقتی به شهدای گمنام فکر میکنم حق ... یهو به دلم افتاد برم با قرآن خوندن و شستن قبرشون با گلاب خوشحالشون کنم شاید اونام خوشحالم کردن خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگهای خودت نقاشی کن😍💫
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 خیلی وقته نماز نمیخونم :) انگار خدا دوستم نداره :) از فردا بخوننتیجه اش رو خواهی دید فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
الماس_ عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 3777 یهو به دلم افتاد برم با قرآن خوندن و شستن قبرشون با گلاب خوشحالشون کنم شاید اونام خوشحالم کرد ... بله فکر میکنم این کار در کل بهتون آرامش بده من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
ms_mina مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 1642 از فردا بخون نتیجه اش رو خواهی دید گلم یکم برام دعا کن. از امام رضا میخام همیشه حالت خوب باشه خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگهای خودت نقاشی کن😍💫
hazeghi عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 107 طبق تجربه ایی که خودم داشتم آره، حس سبکی و آرامش بهتون دست میده با خدا رفیق بشو:)🌱
ms_mina مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 1642 بله فکر میکنم این کار در کل بهتون آرامش بده مرسی عزیز.. خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگهای خودت نقاشی کن😍💫
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 گلم یکم برام دعا کن. از امام رضا میخام همیشه حالت خوب باشه خدا بزرگه عزیزدلمکمکت میکنهاز خودش بخواهممنون فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
الماس_ عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 3777 مرسی عزیز.. اگه رفتی برای ما هم دعا کن 🌷🧡 من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
ms_mina مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 1642 اگه رفتی برای ما هم دعا کن 🌷🧡 به روی چشم خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگهای خودت نقاشی کن😍💫
hazeghi عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 107 خیلی وقته نماز نمیخونم :) انگار خدا دوستم نداره :) اانشاءالله شهدا دستتونو میگیرن 😇 با خدا رفیق بشو:)🌱
ms_mina مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 1642 عزیزان حیلی ممنون از همهدفعه بعد که حرم امام رضا برم برای همه التماس دعا دارم خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگهای خودت نقاشی کن😍💫
الماس_ عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 3777 به روی چشم چشمت پر فروغ 🧡ممنونم امیدوارم به خواسته ای که میخوایی برسی✨ من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
عسلمیا۲ عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 2130 شهدای گمنام 😔 من خیلی کم تحت تأثیر قرار میگیرم و احساساتی میشم ولی وقتی به شهدای گمنام فکر میکنم حق ... برای همدیگه دعا کنیم گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ