2777
2789

باش

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقیح برمیداره اون وقت مبینی خوشگلی یا نه

تیکر تاریخ تولدمه 🤩بعضی شبا چشا درشت، بیدار بعضی شبا دمِ پنجره صدا تُپق میاد بعضی شبا لقن مفصلام منم یه دوست ناباب، وسلام منم یه درس عبرت باخودم بَدم و اِلا دست به خیرم عشق می‌کنم بخنده چهره‌ات خدا نرسید شیطون رفت تو جِلدم پَ؛ چه قدرم راضیم دادا بچه مثبتا به گا میرن دادا به همه چی آره گفتیم جایِ نه بابا ما بَد و رفتیم لایِ صدتا راه جدیداً ردیفم تو پول تو چپ دادا چون تا وقتی پول هست آقام وایسادم زدنم تو دعواها ولی اَ ترس نشاشیدم تو شوارام صبرم کمه، حوصلم در حد حداقله چهل سالگیمو می‌بینم به تخت بستنش دستاشو بستن اَ دست نره من بسمه دلم تنگ شده برا نه برای اینکه دوباره بمیریم برا هم بی‌قرارم و دلتنگ سرِ گرم برا طعم قبل همه جمع یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزی و حس نمی‌کنیم من اخمام تو همه، تو گریه می‌کنی مارو نگا تو چی حرفه‌ای شدیم منو این دست‌ساز باهم یه شبایی داریم که صبح‌ش درمانگاهم با این حال، تنها عین مَرد وایستادم عین مرد وایستادم❤️شایع و صادق اهنگ دلی ❤️انگار منو داشت میگفت

رفت تا بعد سال تحویل

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........