2777
2789
عنوان

نظرسنجی در موردخواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 120 پست

سن مهم نیست شعوره ادمامهمه بابامامانم ۱۸سال اختلاف سنی دارن ۳۰سال زندگی خیلی باهم خوبن درحدی یه باربه هم زهرمارنگفتن من پدرومادرنمونه ای دارم پس سن مهم نیس عزیزم گذشت وفداکاری توزندگی شرط اوله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مدت دیگه ادامه بده ولی خودتو مجبور نکن که ازش خوشت بیاد ,کاملا عاقلانه رفتار کن ,اگر از چهره اش یا رفتارهاش خوشت نیاد بعدا برات سخت میشه چون مجبوری همیشه تحملش کنی و اونوقته که میگی کاش قبل ازدواج بیشتر فکر میکردم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

پسری که نشناخته عاشق بشه قابل اعتماد نیس مستعد خیانته یه دختریو بفرستی راحت تور میشه بعدشم مگه قراره ...

نشناخته نبوده قبلا چهار جلسه صحبت کردیم دو جلسه مشاوره رفتیم و مجازی هم ی مدتی در ارتباط بودیم

من کلاس پیش‌از ازدواج می رفتم می گفتم قیافه طرف باید به دلت بشینه. اگه ننشست نگو بعدا بهتر میشه. او ...

اره منم به خاطر همین قضیه رد کردم ولی پیگیری بیش از حدشون مردد کرده منو

با اختلاف سنی مشکل ندارم چون ادم پخته رو میپسندم

نشناخته نبوده قبلا چهار جلسه صحبت کردیم دو جلسه مشاوره رفتیم و مجازی هم ی مدتی در ارتباط بودیم

الان بنظرتون همین کافیه!! جلوت چجور رفتاری داشته قطعا محترم مهربون و جنتلمن بنظر میرسیدع و هر چی تو میگفتی پی شو میگرفته و میگفته اره همینه درسته گه گاهی هم مخالفت باید ببینی در غیاب تو چیکار میکنه مطمعن باش اگه با این شرایط قبولش کنی زندگیت جالب نمیشه یا اختلاف شدید یا خیانت و یا...

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
انقد ادامه بده تا مطمئن شی میخوای یا نه

خب اگه ادامه بده خودبه خودوابسته میشه حس دخترانه خیلی ظریفو حساسه انتخاب یک زن مطلقه بادختردم بخت فرق داره دختزتجربه نداره سریع احساساتی میشه تصمیم میگیره امایک زن پخته تره

خب اگه ادامه بده خودبه خودوابسته میشه حس دخترانه خیلی ظریفو حساسه انتخاب یک زن مطلقه بادختردم بخت فر ...

درحد رفت و آمد خانوادگی انقدرا حساس نیست. ولی خب خودشم باید حواسش به این چیزا باشه. بالاخره باید مطمئن بشه تا پشیمون نشه

خب اگه ادامه بده خودبه خودوابسته میشه حس دخترانه خیلی ظریفو حساسه انتخاب یک زن مطلقه بادختردم بخت فر ...

نه من خودمو کنترل میکنم الانم از نظر منطقیه شرایطش اکیه نکته منفی همین بعد احساسیه

نمتونم ارتباط احساسی بگیرم