2777
2789
عنوان

گشنمههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 23 پست
😂😂😂😂جیگرتو خام خام بخورم

نه بی صاحاب شده رو ببر سرخ کن

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مواقعی ک چیزی ک دوس دارم نباشه خودم واس خودم شام میپزم

تخم مرغ با پیاز ذاغ

سیب زمینی

کوکو

کتلت

لوبیا سرخ شده 

سویا

بادمجون سیاه

املت

پیتزا

سوسیس بندری

همبرگر

هرچی دم دستم باشه قاطی میکنم میشه غذا. خانوادمم غذا خودشون و ول میکنن میان مال منو میخورن😂😂

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔
من مواقعی ک چیزی ک دوس دارم نباشه خودم واس خودم شام میپزم تخم مرغ با پیاز ذاغ سیب زمینی کوکو کتل ...

لوبیا سرخ شده چ جوریه

باز میشه این در صبح میشه این شب

لوبیا سرخ شده چ جوریه

انقد خوشمزست ک نگو

لوبیا هایی ک مامانم قبلا خورد کرده و نصفه پخته و میذارم سرخ میشه با روغن. بعد رب میریزم و کنارش یه تخم مرغ میشکونم و نوش جان. اصلا با یه لذتی میخورم ک نگو🤣😂

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔