2777
2789
اون مراجع حتما نمی دونستن که تمام پول شیبها خرج خرید جهیزیه میشه بهتر بود بیشتر تحقیق میکردن بعد فتو ...

و لی من دیدم خانواده هایی که پول شیبها رو برای خودشون نگه داشتن و حتی جهیزیه ندادن و تمام خرج عروسی هم با داماد بوده     مثلا زمان ما ۸۰۰ هزار مهریه بود  ۸۰ هم شیبها می گرفتن البته دایی هام پدرم رو منصرف کردن که ۸۰ رو نگیره  ولی برای خواهرم ۴۰ هزار تومان گرفت و پدرم یه پوش هم به خواهرم نداد برای ساله ۶۷  الانم کم و بیش اتفاق می افته

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
و لی من دیدم خانواده هایی که پول شیبها رو برای خودشون نگه داشتن و حتی جهیزیه ندادن و تمام خرج عروسی ...

خانواده هایی که پول شیبها رو برای خودشون بر میدارن خلاف شرع و رسم و رسوم عمل میکنند  از اسم شیبها(هزینه ازدواج) کاملا مشخصه که  باید خرج عروسی بشه  اینجا هرکی شیبها میگیره  یه مقدار هم پدر عروس میزاره روش باهاش جهاز میخره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده هایی که پول شیبها رو برای خودشون بر میدارن خلاف شرع و رسم و رسوم عمل میکنند  از اسم شیب ...

درسته ولی هرکی هرکاری دلش بخواد انجام میده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

با اندکی تاخیر😁

ما رسم نداریم

بعضی خانواده ها پول میارن ولی ۹۹ درصد خانواده ها قبول نمی کنن

حالا فامیل ما از جنوب زن گرفته ،خانواده دختر ۱۰۰ میلیون شیربها خواستن

نزدیک بود همه چی بهم بخوره

اصلا ما شنیدیم شاخ دراوردیم🥴

با اندکی تاخیر😁 ما رسم نداریم بعضی خانواده ها پول میارن ولی ۹۹ درصد خانواده ها قبول نمی کنن حالا ...

واااا!!!

واقعا زشته اینجوری.

ما که همچین رسمی نداریم. جهاز هم فقط تلویزیون و دو تا فرش با داماده.بقیه کامل با عروس

به نظرمن سرویس خواب هم حتما باید با داماد باشه.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!