2777
2789
عنوان

برگردم بهش😔

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 29 پست
این چه ربطی به زنگ تفریح داره الکی ذهنشو با حرفای کلیشی پر نکن تنهاس بیچاره😐

خب باشه تنهایی بهتر از بودن با همچین آدمیه ته اینجور روابط فقط خودش آسیب میبینه و آیندش خراب میشه برای شما پسرا که آینده ی دختر مهم نیس 😏

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😪❣. تو هیچ چیزیت نیس . فقط اون شخص قصد ازدواج نداره 

نمیدونم😔😔😔اگ واقعا براش کم نبودم از نظرش،چرا نداشته باشه،از طرفیم چرا اینقدر ادعای دلتنگی و دوس داشتن میکرد

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
خب باشه تنهایی بهتر از بودن با همچین آدمیه ته اینجور روابط فقط خودش آسیب میبینه و آیندش خراب میشه بر ...

تنهایی بهتر‌ از دوستی های الکیه ولی خوب وقتی از تنهایی رنج ببری خوبه یا حداقل با یه پسر دوست باشی شاید از هم خششون بیاد برای زندگیم اوکی شدن هرکی پا میشه میگه شما پسرا انگار ما هممون کافریم😒😂

نمیدونم😔😔😔اگ واقعا براش کم نبودم از نظرش،چرا نداشته باشه،از طرفیم چرا اینقدر ادعای دلتنگی و دوس د ...

چون خاصیت پسرا همینه تا دختر ساده میبینن ازش سواستفاده میکنن البته همشون نه لاشیاشونو میگم که وابستش کنن و لذت خودشونو ببرن

نمیدونم😔😔😔اگ واقعا براش کم نبودم از نظرش،چرا نداشته باشه،از طرفیم چرا اینقدر ادعای دلتنگی و دوس د ...

منم همین کارو کرد بعد ازدواج کرد . فکر کن یهویی ازدواج کنه . منم هی با خودم می گفتم مگه من چم‌ بود ؟ ولی حالا خدا رو شکر میکنم که رفته وگرنه بدبخت دو عالم میشدم گرچه هنوز اندازه تمام دنیا دوستش دارم . شاید مصلحته . و توی تقدیرت یه آدم بهتره 

🦋
تنهایی بهتر‌ از دوستی های الکیه ولی خوب وقتی از تنهایی رنج ببری خوبه یا حداقل با یه پسر دوست باشی شا ...

همه رو نمیگم ولی بیشتریاشون لاشی و غیر قابل اعتمادن

ابجی شاید شرایط ازدواج نداره اعتماد بنفست پاینه از خودت ایراد میگری مربی باشگاه هستی لابت استیایل خوبیم داریم یکمم اعتماد به نفست ببر بالا مطمین بهترین مرد گیرت میاد🙄😂

منم همین کارو کرد بعد ازدواج کرد . فکر کن یهویی ازدواج کنه . منم هی با خودم می گفتم مگه من چم‌ بود ؟ ...

😔😔😔🖤

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
ابجی شاید شرایط ازدواج نداره اعتماد بنفست پاینه از خودت ایراد میگری مربی باشگاه هستی لابت استیایل خو ...

نمیدونم من اهل دوستی نیستم،ب قصد ازدواج قبول کردم ک بعد فهمیدم قصدش نیس بهم زدم

اگه قصد ازدواج داری با کسی وارد رابطه های چن هفته نشو اسمت سر زبونا بیوفته تا میتونی به خودت برس و از زندگیت لذت خاستگار‌خودش میاد وقتی به یه چیز توجه کنی اون چیز از تو دور میشه پشت گوش بندازی و تلاش کنی بهش میرسی و مهم ترین چیز به خدا توکل داشت باش💚🌹

اگه قصد ازدواج داری با کسی وارد رابطه های چن هفته نشو اسمت سر زبونا بیوفته تا میتونی به خودت برس و ا ...

🌺🌺🙏

افرین خواهرم کار درستی کردی👌🥰