2789
اع .خودتون چند کیلو هستین

قبل بارداری پنجاه و هشت زمان زایمان هفتاد بودم ولی کلی پاهام ورم داشت انگار با سوزن زیر پوستم آب کرده بودن یه روز بعد از زایمان انگار نه انگار ورم داشتم

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ان شاالله که زودتر شکمم بزرگ شه منم استرسم کم شه. برعکس رحمم رو به عقبه😥

نگران نباش گلم خیلیا دوس دارن شکم نزنن  شکمت ترک. نمیزنه بهتره  ان شاء الله سالم و سلامت بیاد بغلت نی نی 

نگران نباش گلم خیلیا دوس دارن شکم نزنن  شکمت ترک. نمیزنه بهتره  ان شاء الله سالم و سلامت ب ...

لااقل یکم شکم داشته باشم دلم خوش باشه هیچ فرقی با قبلنم نکردم

منم هفته 15 هستم تازه لباسام واسم گشاد میشه 😂

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
لااقل یکم شکم داشته باشم دلم خوش باشه هیچ فرقی با قبلنم نکردم

عزیزم واس بعضیا شکم از شش ماهگی ببعد بزرگ میشه فک کنم من و تو اینجوری هستیم 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
چرا اخه. پس کی شگم بزرگ میشه😥

بخاطره ویاره عزیزم 

عزیزم واس بعضیا شکم از شش ماهگی ببعد بزرگ میشه فک کنم من و تو اینجوری هستیم 

من که دیوونه شدم هرکی بهم میگه حامله ای پس شکمت کو🥴 خاهرشوهرم شش ماهش مثل نه ماهه هابود.حالا من چهارماهم مثل قبلنمم.هی بهم میگن شکمت کو بچمون کو. میرم سونو ب دکتر سونوگراف میگم این کجا هس

ویارم ندارم

عزیزم الان جنین تازه از لگن اومده رحم پس یکم طول میکشه تا بزرگ بشه الان اندازه یه پرتقاله 🥰🤩