2777
2789
عنوان

در چه حالی🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 34 پست
بهتر آهنگ کردی بزار اونم با صدای بلند توی گوگل سرچ کن آهنگ کردی بعد گزینه اول که چندتا مرد هستن که د ...

هان؟؟😳😅

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هان؟؟😳😅

من وقتی تنها میشم  آهنگ کردی میزارم خواهر چون آدم ترسویی هستم وقتی کردی میزاری ترست میره

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
با پسرم رفتیم حموم .........نهار خوردیم......شام رو پختم داره میپزه ...........الانم کاری ندارم پسرم ...

عزیزم 🥺😍

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

بیکارم اهنگ گوش میدم 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
من وقتی تنها میشم  آهنگ کردی میزارم خواهر چون آدم ترسویی هستم وقتی کردی میزاری ترست میره

آهان نه من نمیترسم بخاطر این گفتم گه اونا رفتن مهمونی بعد منه خاکسار ناهار تخم مرغ زدم😅

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

آهان نه من نمیترسم بخاطر این گفتم گه اونا رفتن مهمونی بعد منه خاکسار ناهار تخم مرغ زدم😅

تو چرا نرفتی

تو چرا نرفتی

درس میخواستم بخونم 

الان میگی تو که نینی سایتی چطو درس میخونی😂😂

ولی یه مبحثو کامل تمام کردم مبحث بعدی هم یکمش مونده

درود خداوند بر تو

😂درود بر تو 😂

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
درس میخواستم بخونم  الان میگی تو که نینی سایتی چطو درس میخونی😂😂 ولی یه مبحثو کامل تمام کردم ...

عیب  نداره موفق باشی

عیب  نداره موفق باشی

فدات