2777
2789
سلام خوبی رفتی سونو انومالی ؟ چیشد جنسیت چی بود؟ 😍

سلام عزیزم خوبی آره رفتم نینی پسر خداروشکر همه چی خوب بود الان 20هفتم کامل شده 😍😍خودت خوبی دخملی چطوره 

سلام عزیزم خوبی آره رفتم نینی پسر خداروشکر همه چی خوب بود الان 20هفتم کامل شده 😍😍خودت خوبی دخملی چ ...

ااای جانم عزیزم بسلامتی ایشالا با دل خوش بغلش بگیری😍😍الهی شکر اره دختر منم خوبه منم 30هفتم کامل شده😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ااای جانم عزیزم بسلامتی ایشالا با دل خوش بغلش بگیری😍😍الهی شکر اره دختر منم خوبه منم 30هفتم کامل شد ...

خداروشکر چه عالی 9هفته دیگه ان شاء الله زایمان میکنی خیلی دیر میگذره سخت😘😘😘😘♥️

اررره سخته مخصوصا این روزای اخر ان شالا توهم بسلامتی زایمان کنی❤️😘

سلام عزیزم خوبی من 26هفته 2روزم خیلی تخمدانم تیر میکشه بنظرت علتش چیه خیلی نگرانم

سلام عزیزم خوبی من 26هفته 2روزم خیلی تخمدانم تیر میکشه بنظرت علتش چیه خیلی نگرانم

سلام عزیزم ممنون توخوبی

مگه سونو و اینا خوب نبودن؟ 

اگه خوب بودن نگران نباش دلیل خاصی نداره برای بزرگ شدن شکم و رحم هست و فشار میاد ب قسمت های بدن اصلا ناراحت نباش

سلام عزیزم ممنون توخوبی مگه سونو و اینا خوب نبودن؟  اگه خوب بودن نگران نباش دلیل خاصی نداره ب ...

دیروز رفتم سونو گف خوبه مشکلی نداری خیلی دلم میخواد این روزا بسلامتی زودتر بگذره

دیروز رفتم سونو گف خوبه مشکلی نداری خیلی دلم میخواد این روزا بسلامتی زودتر بگذره

خب پس همچی خوب بوده ایشالا خیره

نگران نباش میگذره 

هیچی نیس شکمت داره بزرگ میشه رحم جا باز میکنه از اونه 

من اگه از دردام بگم بهت تااینجا رسیدم هلاک شدم بخدا 

خب پس همچی خوب بوده ایشالا خیره نگران نباش میگذره  هیچی نیس شکمت داره بزرگ میشه رحم جا باز می ...

ولی خیلی خوب چیزی به زایمانت نمونده منم دلم میخواد زودتر آبان بشه نینی منم بسلامتی بدنیا بیاد

سلام عزیزم ممنون توخوبی من سزارینم برای 19 شهریور نوبت دارم چرا مگه حالت خوب نیس؟ الهی ک بخوبی برا ...

سلام عزیزم خوبم تو چطوری ن خدارو شکر خوبم ولی موقع زایمانت برام دعا کن میگن دعا قبول میشه منو یادت نره ان شاء الله این 20روز باقیمانده بسلامتی بگذره ♥️