2777
2789
عنوان

مذهبی بودن ربطی به این مساله نداره...

| مشاهده متن کامل بحث + 9126 بازدید | 180 پست
ولی خدا ی چیز دیگس...  به حق ین شب از ته دل برای ارامش عمیقت دعا میکنم❤️🌱

من میگم کاش حداقل خدا به دل آدم نگاه می‌کرد 💔 اگه اون کافر بود و دلش پاک بود به دلش نگاه کرد پس من چی؟ من که هم خدا رو قبول دارم هم دلم پاکه. نمی دونم حس می کنم این دنیا اصلا عدالت نداره کاش اون دنیا داشته باشه حداقل. مرسی عزیزم ❤️🌺

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من میگم کاش حداقل خدا به دل آدم نگاه می‌کرد 💔 اگه اون کافر بود و دلش پاک بود به دلش نگاه کرد پس من ...

عدالت نداره

چون عدالت تو این دنیا نمیگنجه 

بهش که عمیق فکر میکنم مثلاااااااا ی ظالم وحشی ی عاااالمه ادم بکشه هزاران یا میلیونها سرنوشت عوض میشه و چه دل ها خون میشه

تهش اینکه اون ظالم بمیره این عدالته؟ 

نه پس عدالت برای این دنیا نیس

خیالت تخت خدا به وعدش عمل میکنه ذره ای شک نکن

خدا خداااس😍

هر کارش حکمتی و هرلحظه ما امتحانه 

ب همه چی به چشم امتحان نگاه کن تا اروم شی

ته ته ته ته هر سختی این دنیا رو هم ادم داشته باشه بلاخره که تموم میشه🌱

عدالت نداره چون عدالت تو این دنیا نمیگنجه  بهش که عمیق فکر میکنم مثلاااااااا ی ظالم وحشی ی عا ...

راست میگین. قبول دارم. ولی مثلا من میگم یه بچه تو یه خانواده ی ایده آل با شرایط ایده آل تر و با ناز و نعمت به دنیا میاد و بزرگ میشه یه بچه از اول تو گرفتاری و سختی و بدبختی به دنیا میاد و بزرگ میشه. چرا باید اینجور باشه که یکی از اول زندگیش بدبخت باشه یکی خوشبخت؟ چرا عدالت وجود نداره؟ و یه چیز دیگه نمی دونم کلیپ اون دختر سه ساله ی اوکراینی که پدر و مادرش تو جنگ کشته شدن و اون کودک از ترس تمام راه رو تا مرز پابرهنه دویده بود و میلرزید رو دیدین یا نه؟ اون بچه ی سه ساله گناهش چیه؟ من اون صحنه رو از گوشی و تو اینستا دیدم هنوز قلبم تیکه تیکه شده براش. خدا چجور میتونه اینا رو ببینه و تحمل کنه؟ مثلا من که مادرم نمی تونم ناراحتی و اذیت شدن بچه ی کوچیکمو ببینم چون همه ی پناهش منم چون ناتوانه پس خدا رو که میگن از مادر مهربون تر و دلسوز تره چجور میتونه اینا رو ببینه و تحمل کنه؟ 💔این سوالات و ابهامات مثل خوره روح آدمو میخوره 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

راست میگین. قبول دارم. ولی مثلا من میگم یه بچه تو یه خانواده ی ایده آل با شرایط ایده آل تر و با ناز ...

خدا صبرش زیاده 

ی دلیل اینکه ما درک نمیکنیم بخاطر دیدگاهمونه چرا فلانی اینطوریه ما نه؟ 

6ماهه بهترین خلقش تو دستای پدرش جلو چشم همه چی شد؟ 

اون 6ماهه که مثل ی ماهی که از آب درش بیاری بیرون تلظی میکرده مگه گناهی داشته؟ 

وقتی دعای عرفه رو با معنیش خوندم امام حسین بابت تک تک رگ و ریشه هاش از خدا تشکر کرده و دلبری 

و تمام اعضا و جوارحش موند زیرسم اسب و راه خدا فدا شد. 

معصومین بهترین خلق خدا هستن و بدترین و وحشتناک ترین سختی هارو تو دنیا کشیدن😭 

جگر امام حسن

مظلومیت مولا علی

زندان با سقف کوتاه امام کاظم

ینی خدا دوسشون نداشته؟ 😔

من وقتی عرصه بهم تنگ میشه یاد حضرت زینب میفتم... 

بعضیا با حرفاشون آدمو تو شک میندازن،چن هفته پیش به کسی گفتم کاش بریم مشهد پابوس امام رضا (ع)گفت مگه باور داری این چیزارو ،اینا الکین یه عده بخاطر منافعشون ......

حالا شک انداخته بدلم دلم پر خونه هی امام رضا قسم میدم که نشونه ای بده  اما هنوز آقا هیچ نشونه ای نداده...

کاش هیچوقت نمیرفتم خونه اون شخص

خدا صبرش زیاده  ی دلیل اینکه ما درک نمیکنیم بخاطر دیدگاهمونه چرا فلانی اینطوریه ما نه؟  ...

خب عوضش معصومین موندگار شدن تو تاریخ و کلی پیرو و دوستدار دارن عزیزم. و واقعا صبر معصومین با ما انسان های عادی یکی نیست واقعا. چی بگم؟ واقعا کاش ما هم از عدالت خدا سر در میاوردیم 💔

بعضیا با حرفاشون آدمو تو شک میندازن،چن هفته پیش به کسی گفتم کاش بریم مشهد پابوس امام رضا (ع)گفت مگه ...

عزیزم 🤦‍♀️ اون خانم که قطعا کار اشتباهی کردن ولی شاید شما هم خیلی اعتقاد قوی ای نداشتین که با یه شبهه اینطور شک افتاد به جونتون

عزیزم 🤦‍♀️ اون خانم که قطعا کار اشتباهی کردن ولی شاید شما هم خیلی اعتقاد قوی ای نداشتین که با یه شب ...

اتفاقا اعتقادم خیلی قوی بود اما از بس مشکلات زیاد شده وباعث وبانیش همونا هستن که بیشتر از خدا پیغمبر امام میگن ودیگران خیلی مورد تمسخر قراردادنم حالا فقط منتظر معجزه ام که اماما نشونه ای بدن یا حتی به خوابم بیان،امروز زن داداشم استوری حرم امام رضا گذاشته بود گریه کردم که کمکم کن از این سردرگمی در بیام همش منتظرم،امامارو دوست دارم اماگیجم

اتفاقا اعتقادم خیلی قوی بود اما از بس مشکلات زیاد شده وباعث وبانیش همونا هستن که بیشتر از خدا پیغمبر ...

خب نمی تونید عید برید مشهد بلکه از نزدیک جواب بگیرید و معجزه ببینید؟ 

هرچند. نمیشه گفت ظاهر اصلا اهمیت نداره.  اما بله دین و.مذهب که فقط به ظاهر نیست. مورخین میگن معاویه هم ریش داشت و چند تا انگشتر عقیق. نباید هرچیزیو بحساب مذهب نوشت. دین خیلی وسع تر از این حرفاس  

هرچند. نمیشه گفت ظاهر اصلا اهمیت نداره.  اما بله دین و.مذهب که فقط به ظاهر نیست. مورخین میگن مع ...

اصلا به نظرم چادر هم یه انتخابه یا یه اجبار و اصلا ربطی به مذهب و دین نداره 

من جز مذهبیای عجیبم😁

عاشق حجاب و پوشیه زدنم

ولی رپ گوش میدم

یا در برابر حرف چرت سکوت نمیکنم

حالا چه بخوان به خودم بگن چه به دیگران بگن

حرف زدنم که کلا مذهبی طور نیست 😁

چند نفر تو سایت بهم گفتن اصلا بهت نمیخورد مذهبی یا چادری باشی

از طرفی خط قرمزم امام علی و حضرت زهراست

جونمو برا این دونفر میدم

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
خب نمی تونید عید برید مشهد بلکه از نزدیک جواب بگیرید و معجزه ببینید؟ 

اتفاقا منو خواهرشوهرم خیلی اصرار کردیم یه تعطیلی بهمن بود بریم که قسمت نشد،حالا دعا میکنم خرداد ماه با خواهرشوهرم اینا بریم چون اونم خیلی دوست داره بریم انشاالله قسمت بشه امام رضا خودش کمکم کنه،عید خیلی شلوغه تو این اوضاع کرونا نمیشه رفت مسافرت منم بچه کوچیک دارم ماسکم نمیزنه

من چادری ام نماز میخونم روزه  گناهای زبانی خیلی کمه اهنگ شادم گوش نمیدم برقصم فقط تنها خلا ...

عزیزم تازه آهنگ شادم گوش بده چه اشکالی داره

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱🦋                        👩🏻‍❤️‍👨🏻♥️