2789
عنوان

استغاثه ی همگانی به نیت ظهور آقا امام زمان (عج)

| مشاهده متن کامل بحث + 6212 بازدید | 1056 پست

💢ازوظایف منتظران "دعوت کردن مردم به سوی امام عصر عج" است، که فضایل باور نکردنی پیرامون این موضوع در روایات ذکر شده است.

🔰 فضایل شگفت انگیز دعوت کننده مردم به سوی امام عصر طبق آیات و احادیث:

✨ در آیه ۳۲سوره مائده، خداوند متعال می فرماید: "اگر یک نفر را بکشی، گویی کل عالم را کُشتی، و اگر یک نفر را زنده کردی گویی کل عالم را زنده کردی".

در تفسیر، زنده کردن فقط آن نیست که وقتی کسی در دریا غرق می شود؛ نجاتش بدهیم، بلکه اگر گمراهی را هدایت دینی بکنیم، بویژه در عصر حاضر که اصل هدایت، هدایت مردم به سمت امامشان است و بالاتر از این هدایتی نیست، با استناد به این آیه نورانی، ثواب هدایت کلِّ بشریت را دارد.

🔷  یکی از اصلی ترین مصادیق در خصوص دعوت مردم به سوی امام، امر به معروف و نهی از منکر است، و هر فضیلتی پیرامون امر به معروف و نهی از منکر، مشمول کسی می شود که مردم را به سوی امام زمان دعوت می کند.

طبق روایت بهترین خلق خدا بعد از امام، کسی است که ائمه را دوست بدارد و مردم را به سوی آنها دعوت کند، از این دسته انسانها به عنوان بهترین مردم یاد شده است.

🔷 امام حسن عسکری(ع) فرمودند: «اگر کسی بر سر یتیمی دست بکشد به ازای هر مویی که از زیر دست او می گذرد؛ خداوند یک کاخی در بهشت به او می دهد.»

و در ادامه می فرمایند: «سختر از حال یتیم، حال آن کسی است که از امامش جدا شده و نمی تواند به حضور امام برسد و در شناخت امام دچار تردید است، و هر کدام از شیعیانِ ما که جاهل را به سمت امام دعوت کند و این یتیم را بیاورد و بر دامان امام بنشاند؛ درجه و رتبه او در بهشت هم رتبه ما خواهد بود.»

🔷 طبق روایت از امام سجاد(ع): خداوند به حضرت موسی فرمود: «یا موسی مرا نزد مخلوقم و مخلوقم را نزد من محبوب کن .» موسی (ع) عرض کرد: «چگونه من تو را محبوب کنم» فرمود: «نعمت ها، بخشش ها و آن نیکی هایی که به مردم کردم را به آنها بگو، تا دو گروه را به سمت من بیاوری، دسته اول گمراه و دسته دوم دور افتاده؛

که اگر این کار را بکنی از عبادت صد هزار سال که روزهایش روزه باشی و شب هایش را نماز به پا داری بهتر است» موسی گفت: «آن گناهکار کیست و آن دور افتاده کیست» خداوند فرمود: «گناهکار آن بنده ای است که از من فراری است و بخاطر گناهانش نمی خواهد به سمت من بیاید، دور افتاده از من کسی است که نسبت به امام زمانش جاهل است و امام زمانش را نمی شناسد که اگر او را به سمت من بیاوری این ثواب را برایت در نظر می گیرم.»

🔷 امام کاظم(ع) فرمود: «کسی که ایتام و ضعفای شیعه(منظور ضعیفی که نسبت به امام خودش شناخت کمتری دارد) را به سمت ما بیاورد؛ فضیلتش از یک میلیون عابد نزد خدا بالاتر است، چون آن عابد فقط هم و غم خودش را دارد؛ اما آن عالم همّ و غم هدایت بقیه را هم دارد.»

🔷 حدیث تکان دهنده از امام هادی (ع) که وظیفه ما را در قبال امام زمان عج بسیار سنگین می کند!

امام هادی(ع) در این حدیث می فرمایند: اگر نبودند کسانی از علما که بعد از غیبت قائم(ع)، مردم را به سوی او دعوت کنند؛ و با ادله از امامشان دفاع کنند و در افتادن بنده های ضعیف در دام ابلیس و سرکشان نجاتشان دهند، هیچ کس نمی مانْد مگر اینکه از دین خدا بر می گشت و این افراد که به سوی امام دعوت می کنند، زمام دلهای ضعیف شیعه ما را به دست می گیرند همانطور که ناخدا سکان کشتی را به دست می گیرد.» و به فرموده امام هادی (ع) اینها برترِ کلِّ خلایق هستند.

🔵 اگر ما به این وظیفه درست عمل کنیم؛ خیلی از مشکلات حل می شود و خیلی از مردم امام زمانی می شوند. کسی که این وظیفه را انجام دهد طبق روایت اجر "شهید" دارد.

کسی که می خواهد در زمینه دعوت مردم به سوی امام عصر قوی تر باشد؛ باید اطلاعاتش نسبت به حضرت بیشتر باشد و شناخت عمیق تری نسبت به حضرت داشته باشد تا بتواند مردم را به سوی امام دعوت کند.

💫ادامه دارد...

بر چهره دلگشای مهدی صلوات

https://zil.ink/zohoor313

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

*امام عصر عج چگونه با ۳۱۳ نفر جهان را فتح می کند؟ ؟*

آیا عقلانی است ، که امام عصر عج با یاران اندکش قیام کنند و عدل را در دنیا گسترش نمایند؟؟

اندیشکده جینسا وابسته به رژیم کودک کش اسرائیل ، مدتی است که در کشورهای خاورمیانه ، خصوصا شیعه نشین به دنبال افراد تاثیر گذار و نیروهای مقاومت اسلامی می باشد و ترورهای نیز در همین راستا انجام داده اند .

در مقاله ای که این اندیشکده یهودی به تازگی چاپ نموده، عنوان کرده است : وقتی یک ژنرال ایرانی شیعه به نام قاسم سلیمانی می تواند ارتشی نیم سری و نیم نظامی چریک را در سطح خاورمیانه آماده سازی و تا آمریکای جنوبی و افریقا گسترش دهد که هیچ ارتشی درسطح جهانی تاب مقابله با آن را نداشته باشد یا وقتی در مانورها بهترین ارتشهای جهان همچون ارتش آمریکا و اسرائیل مقابل آنها قرار می گیرند به سمت نبرد فرسایشی پیش می روند و در نهایت درمانده و خسته یا باید آتش بس استراتژیک و یا شکست مذبوحانه را پذیرا باشند ، می توان گفت اگر در سطح جهانی فقط ۱٠٠ نفر نه ۳۱۳ نفر از این چنین افرادی را شخصی در اختیار داشته باشد می تواند، ادعای رهبری و حکومت بر کل گیتی را داشته باشد .

همین اندیشکده عنوان کرد :

در زمانی که داعش به کردستان عراق یورش برد ، کردستان عراق ۹٠ هزار نیرو و انواع سلاحهای سبک ، نیمه سنگین و سنگین را در اختیار داشت ، که در عرض فقط چند ساعت شکست خورد و ناچارا در آخرین لحظات سقوط ، دست به دامان سردار ایرانی حاج قاسم سلیمانی شدند ، او فقط با ۴٠ نیرو برای مقابله با اشغالگران داعشی وارد کردستان عراق شد ، خود سرکرده کردهای عراق آقای بارزانی می گوید :

وقتی او و چهل نیرویش را دیدم ، پاهایم سست شده بود و گفتم :

فقط

همین چند نفر؟

اما وقتی خبر حضور حاج قاسم به گوش داعشی ها رسید ، در نهایت ناباوری دیدیم که با شنیدن خبر حضور حاج قاسم  چند کیلومتر عقب نشینی استراتژیک نمودند .

جالب آنکه این چهل نفر هر کدام متخصص یک قسمت از  امور نظامی بودند مثل» اطلاعات ، خمپاره انداز ، بی سیم چی ، نقشه خوان ، طراح جنگهای درون شهری ، طراح جنگهای چریکی و شبانه، طراح جنگهای نامنظم و خط شکن و  ...

بعد از پیروزی بر داعش بود که

بارزانی می گوید :

تازه فهمیدم چرا همه جا صحبت لشکر یک نفره در میان است .

ما ۹٠ هزار نیرو در چند ساعت شکست خورده بودیم  و کردستان عراق طومارش داشت در هم می پیچید، ولی یک نفر با ۴٠ نیروی زبده داعش تا بن دندان مسلح را عقب راند و کردستان را باز پس گرفت .

نکته :

تنها سردار ایرانی که آیت الله سیستانی با شنیدن خبر شهادتش گریست و پیام همدردی و اعلام عزای عمومی نمود حاج قاسم و دوستش ابو مهندس بود .

آری وقتی خداوند وعده منجی را با حضور۳۱۳ یار می دهد ، منظورش من و امثال من نخواهد بود ، بلکه آنانی که در خود باوری به اعلا درجه رسیده باشند و خداوند را با چشم دل مشاهده کرده باشند ، آنچنان فرماندهی و سربازی کنند که از صفر تا صد سربازی تا فرماندهی آنان فاصله ای کمتر از دو چشم از هم باشد ، سر سپرده و تابع امر ولی زمانه خویش .

وقتی سردارانی از جنس شهدا تابع امر ولی فقیه و همسو با آرمانهای والای مهدوی  همچون سلیمانی ها ، سلامی ها ، حاجی زاده ها ، شهلائی ها ، همدانی ها ،باکریها، همت ها و ...

آن موقع می توان به این ادراک رسید که بله ۳۱۳ نفر در زیر پرچم اسلام ناب محمدی (ص) و امرحضرت حجه ابن الحسن عسگری (عج) می توانند دنیا را از تمام امراض ، گرفتاری ها ، بی عدالتی ها ، رنج و عذاب نجات دهند ،

در نهایت حکومت عدل علی ع را بر پا کنند.

امید که با یاری حق و کوشش و ممارست در راه کسب فیض در مسیر پر از فراز و نشیب آموزهای دینی و حمایت از مظلوم و رویاروئی با ظالم ما هم در زمره یاران حضرتش باشیم ...

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

*امام عصر عج چگونه با ۳۱۳ نفر جهان را فتح می کند؟ ؟*

آیا عقلانی است ، که امام عصر عج با یاران اندکش قیام کنند و عدل را در دنیا گسترش نمایند؟؟

اندیشکده جینسا وابسته به رژیم کودک کش اسرائیل ، مدتی است که در کشورهای خاورمیانه ، خصوصا شیعه نشین به دنبال افراد تاثیر گذار و نیروهای مقاومت اسلامی می باشد و ترورهای نیز در همین راستا انجام داده اند .

در مقاله ای که این اندیشکده یهودی به تازگی چاپ نموده، عنوان کرده است : وقتی یک ژنرال ایرانی شیعه به نام قاسم سلیمانی می تواند ارتشی نیم سری و نیم نظامی چریک را در سطح خاورمیانه آماده سازی و تا آمریکای جنوبی و افریقا گسترش دهد که هیچ ارتشی درسطح جهانی تاب مقابله با آن را نداشته باشد یا وقتی در مانورها بهترین ارتشهای جهان همچون ارتش آمریکا و اسرائیل مقابل آنها قرار می گیرند به سمت نبرد فرسایشی پیش می روند و در نهایت درمانده و خسته یا باید آتش بس استراتژیک و یا شکست مذبوحانه را پذیرا باشند ، می توان گفت اگر در سطح جهانی فقط ۱٠٠ نفر نه ۳۱۳ نفر از این چنین افرادی را شخصی در اختیار داشته باشد می تواند، ادعای رهبری و حکومت بر کل گیتی را داشته باشد .

همین اندیشکده عنوان کرد :

در زمانی که داعش به کردستان عراق یورش برد ، کردستان عراق ۹٠ هزار نیرو و انواع سلاحهای سبک ، نیمه سنگین و سنگین را در اختیار داشت ، که در عرض فقط چند ساعت شکست خورد و ناچارا در آخرین لحظات سقوط ، دست به دامان سردار ایرانی حاج قاسم سلیمانی شدند ، او فقط با ۴٠ نیرو برای مقابله با اشغالگران داعشی وارد کردستان عراق شد ، خود سرکرده کردهای عراق آقای بارزانی می گوید :

وقتی او و چهل نیرویش را دیدم ، پاهایم سست شده بود و گفتم :

فقط

همین چند نفر؟

اما وقتی خبر حضور حاج قاسم به گوش داعشی ها رسید ، در نهایت ناباوری دیدیم که با شنیدن خبر حضور حاج قاسم  چند کیلومتر عقب نشینی استراتژیک نمودند .

جالب آنکه این چهل نفر هر کدام متخصص یک قسمت از  امور نظامی بودند مثل» اطلاعات ، خمپاره انداز ، بی سیم چی ، نقشه خوان ، طراح جنگهای درون شهری ، طراح جنگهای چریکی و شبانه، طراح جنگهای نامنظم و خط شکن و  ...

بعد از پیروزی بر داعش بود که

بارزانی می گوید :

تازه فهمیدم چرا همه جا صحبت لشکر یک نفره در میان است .

ما ۹٠ هزار نیرو در چند ساعت شکست خورده بودیم  و کردستان عراق طومارش داشت در هم می پیچید، ولی یک نفر با ۴٠ نیروی زبده داعش تا بن دندان مسلح را عقب راند و کردستان را باز پس گرفت .

نکته :

تنها سردار ایرانی که آیت الله سیستانی با شنیدن خبر شهادتش گریست و پیام همدردی و اعلام عزای عمومی نمود حاج قاسم و دوستش ابو مهندس بود .

آری وقتی خداوند وعده منجی را با حضور۳۱۳ یار می دهد ، منظورش من و امثال من نخواهد بود ، بلکه آنانی که در خود باوری به اعلا درجه رسیده باشند و خداوند را با چشم دل مشاهده کرده باشند ، آنچنان فرماندهی و سربازی کنند که از صفر تا صد سربازی تا فرماندهی آنان فاصله ای کمتر از دو چشم از هم باشد ، سر سپرده و تابع امر ولی زمانه خویش .

وقتی سردارانی از جنس شهدا تابع امر ولی فقیه و همسو با آرمانهای والای مهدوی  همچون سلیمانی ها ، سلامی ها ، حاجی زاده ها ، شهلائی ها ، همدانی ها ،باکریها، همت ها و ...

آن موقع می توان به این ادراک رسید که بله ۳۱۳ نفر در زیر پرچم اسلام ناب محمدی (ص) و امرحضرت حجه ابن الحسن عسگری (عج) می توانند دنیا را از تمام امراض ، گرفتاری ها ، بی عدالتی ها ، رنج و عذاب نجات دهند ،

در نهایت حکومت عدل علی ع را بر پا کنند.

امید که با یاری حق و کوشش و ممارست در راه کسب فیض در مسیر پر از فراز و نشیب آموزهای دینی و حمایت از مظلوم و رویاروئی با ظالم ما هم در زمره یاران حضرتش باشیم ...

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

هروقت‌احساس‌کردید‌...

از‌امام‌زمان‌(عج)دور‌شدید...

ودلتون‌واسه‌آقا‌تنگ‌نیست‌...

این‌دعای‌کوچیک‌رو‌بخونید...🙂

*_لَیَّن‌قَلبی‌لِوَلِیَّ‌اَمرک_*

یعنی‌:خدایادلم‌رو‌واسه‌امام‌زمانم...

نرم‌کن‌...

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🔴 گذر سریع زمان نشانه آخرالزمان

چرا زمان انقدر سریع میگذرد...

همه حس میکنیم زمان بسیار سریع میگذرد طوری که متوجه نمیشویم کی روزمان شب شد ،کی یک ماه و سال گذشت

به این روایت توجه کنید:

🌎⏰ امام علی علیه السلام:

در آخرالزمان برکت از سال و ماه و روز و هفته و ساعت برداشته می شود. هرسالی به قدرت یک ماه و هر ماهی به قدر یک هفته، و هر هفته ای به اندازه یک روز و هر روزی به قدر یک ساعت می گذرد و در آن زمان سختیها بسیار شده و عمرها کوتاه می گردد

📜 کنز العمال، ج 14، ص 244

☄ این بخاطر نزدیک شدن ستاره سرخ طارق به زمین است و گذر سریع زمان مدام بیشتر میشود، روزهای واقعی آنگونه که با طلوع و غروب خورشید میسنجیم محاسبه نمیگردد و این نشانه ای از نزدیکی ظهور امام مهدی عج است

‌⊱⋅─ ─ ─⋅❁ ⋅─ ─

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

اَللّهُمَّ عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

خدایا مرا آن ده که آن به❤ بار الها به تو پناه اورده ام💚💚

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج 

به حق زینب کبری سلام الله 

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله 

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل لولیک الفرج 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله 

سلام عزیزم کاری از من برمیاد 😍💔💔

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔