2777
2789
عنوان

شپششششش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 25 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تنها راهش روغن بادوم تلخه رنگ مو هم خیلی خوبه از بین می برتشون ولی اگه میتونی روغن بادوم تلخ و با روغن زیتون مخلوط کن بزن به موهات جوری که موهات حالت خیسی پیدا کنه بعدش با شونه ریز مخصوص شپش موهاتو هی شونه بکش شونه رو تو یه ظرف آب بتکون که رشکها بریزن تو آب دو سه روز اینکار رو بکن نابود می شن  هیچ چیز شیمیایی هم نزن بعدش هم که رفتی حمام کل موهاتو نرم کننده زیاد بزن و با همون شونه شونه کن  دو سه روز یبار هم برو حموم نرم کننده بزن و شونه کن در عرض یه هفته هیچ چی نمی مونه... اسپری لباسش هم بگیر روی مبل و تخت و بالش و همه چیزهات بزن دیگه تموم میشن من یه سری همه کار کردم روی مبلها اسپری نکردم دوباره برگشت دوباره گرفتم رو مبلها هم زدم دیگه تموم شد

بابا اتو چیه برو یکبار سس سفید مایونز بخر بزن رو کل موهات مثل شامپو به کل سرت بمال و بزار یک‌ربع بمونه بعدش با شونه مخصوص شپش که تو بازارا هست با اون موهاتو شونه بکش دیگه تمام. من یکبار امتحان کردم دیگه نابود شدن خداروشکر

ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..
اخه تخماش خیلی زیادن😫 شامپو مخصوص شپش بگیرم یا شامپو معمولی ؟

سلام .عذرمیخام اینو میگم ولی میخای راحت شی .داروی گری گوسفن بگیرازدامپزشکی اسپری کن همه جای موهات بزارچندروزبمونه یه چندساعت اول پلاستیک ببند اگه برطرف نشد هرچی دوست داری بگو .

وای ارهههه اسپری واسه لباسا و اینا خیلی مهمه.من رفتم دکتر اسپری داد گف لباسایی که میتونی با آب داغ بجوشون اونایی رو کت نمیتونی بریز تو یه کیسه سیاه رنگ از اسپری بزن به لباسا بزار یه هفته بمونه بعد بشور و بپوش .رو بالشو تشک و مبل هر جایی که احتمال میدی از سرت میتونه بیوفته اسپری بزن