2777
2789
بچه ها بنظرم این عکس فتوشاپه

نیست من کانال خود تتلو و سحر قریشی رو تو یوتیوب دارم دوتاشون عکس رو گذاشتن و تتلو هم گفته بود دوست ندارم زنم  حجابشو بر داره فک کنم ازدواج کردن

ب چی نگا میکنی؟؟   
حالا طرفدارا تتلو میان قورتت میدن

والا الان تاپیک درمورد تتلو بود کلا جنگ جهانی راه انداختن اما دم نی نی یار 5 گرم خوب ترکوندیشون گفت دعوا برای خواننده ها بازیگرا نی نی یار تک نکنید خیلی حال کردم يکي مثل بچه مدرسه ای ها همش نی نی یار صدا می‌کرد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🌹💐دلم بعضی وقت‌هاخیلی میگیره اما به خدا ک فکر میکنم خیلی آروم میشم چون میدونم هواما داره خدایاهمیشه کنارم باش تنهام نزار 🌹💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تتلو شبیه دیوونه هاس شبیه( تقی چله محله ما😆) ادم با ی دیوونه و معتاد علنی ازدواج کنه خدایی ستمه ... ...

اخه کی میاد صورتشو شبیه خلیج فارس و جنگلهای امازون میکنه  بینیشم عروب خورشید رنگ.میکنه. خب  سفیه. ب این میگن دیگه.  

سحرهم  چون علاقه زیادی ب نقاشی داشته رفته کلا نقوش رو از نزدیک تماشا کنه😂😂😂😂

والا الان تاپیک درمورد تتلو بود کلا جنگ جهانی راه انداختن اما دم نی نی یار 5 گرم خوب ترکوندیشون گفت ...

دیدم مثه بچه ها گفت نینی یار ب تتلو دارن توهین میکنن😂😂

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نیست من کانال خود تتلو و سحر قریشی رو تو یوتیوب دارم دوتاشون عکس رو گذاشتن و تتلو هم گفته بود دوست ن ...

ازدواج چی کشک چی نه این ازدواجیه نه اون دوتا تنوع طلب یه مدت باهمن فالور جمع میکنن بعدم تمام خودشونم میدونن تهش چیه خود تتلو گفته هدف ما ازدواج نی 

تتلو با این قیافه وحشتناک و لباس سیاهش شب بیاد جلو آدم آدم زهره ترک میشه چه طو سحر نمیترسه

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
 اخه کی میاد صورتشو شبیه خلیج فارس و جنگلهای امازون میکنه  بینیشم عروب خورشید رنگ.میکنه. ...

تتلو قشنگ بود چهرش واقعا جذاب بود ی روزی کراش من بود فقط حیف خراب کرد خودشو ....ب هرحال ب پای هم پیربشن 🤪

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
دیدم مثه بچه ها گفت نینی یار ب تتلو دارن توهین میکنن😂😂

یعنی نی نی یار دلم خنک کرد خدا خیرش بده 🤗

🌹💐دلم بعضی وقت‌هاخیلی میگیره اما به خدا ک فکر میکنم خیلی آروم میشم چون میدونم هواما داره خدایاهمیشه کنارم باش تنهام نزار 🌹💐