2789
عنوان

جوجه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 29 پست
بله متاسفانه. یا سرماخوردن یا بیماری اسهالی و ..

اره اسهال شده😭

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
بهش سیاهدانه بده خوب میشه انشاءالله

ندارم😭

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظرم مرده دیگه🥺

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

تو تاپیک قبلتم پرسیدم جواب ندادی چجوری جوجه هارو ول میکنید رو فرش؟؟

من برای اولین بار برای بچه هام خریدم کارتن براشون درست کردم جای دون و آب و ...بازم میرم تو اتاق بو میدن ادم حالش بد میشه میزارم بالکن.از کثیف کاریشون ادم حالش بد میشه.کثیف نمیکنن فرشاتو؟!

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

اره اسهال شده😭

طفلکی

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
تو تاپیک قبلتم پرسیدم جواب ندادی چجوری جوجه هارو ول میکنید رو فرش؟؟ من برای اولین بار برای بچه هام ...

گندم خشک بهشون بده خشک دسشویی میکنن میتونی با جارو برقی بکشی خیلی هم کوچیک دسشویی میکنن بو هم نمیده اینجوری 

تو تاپیک قبلتم پرسیدم جواب ندادی چجوری جوجه هارو ول میکنید رو فرش؟؟ من برای اولین بار برای بچه هام ...

سریع تمیز میکنم

گندم خشک بهشون بده خشک دسشویی میکنن میتونی با جارو برقی بکشی خیلی هم کوچیک دسشویی میکنن بو هم نمیده ...

اتفاقا غذاشون خشکه براشون خریدیم.بازم چندشم میشه😷

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

وای خب از دو سه هفته بیشتر نمیشه نگه داشت بزرگ شن قاعدتا دسشوییشون بد تره و بو میگیره

یه هفته اس خریدیم.

بالشون داره بزرگ میشه.عید میبرم روستا میدم مادرشوهرم نگهشون داره