2777
2789
عنوان

هنوز هیچی نشده کلی مهمون اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 59 پست
نمک بپاش تو کفشاشون چنان میررررن که تعجب میمونی  مهمان بی ملاحضه حقشه

الان فکر کن یهو مچمو موقع نمک پاشیدن بگیرن😂😂😂😂میگم داشتم غذا درست میکردم براتوووون

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم میگفتم زشته بیخبر میاد حالا که اومدید پاشید کمک . وسط خونه تکونی بودم . غذا هم قربون دستتون ...

بعد اومدن تو میگن آخیییی عزیزم وسط خونه تکونی بودی گفتم آره دیگه سر زده اومدین ببخشیدااااا

گفت نه عزیزم خواهش میکنم راحت باش😐خواستم بگم راحت نیستم لعنتییییی 

عزیزم چه ربطی به بد مهمان داره؟😐مهمون قدمش روی چشم شما خودت سر زده میری خونه کسی؟تلفن برای همین اخت ...

حرف شما کاملا درسته

تماس قبل اومدن حداقل کاره واسه کسانی که تا آخر عیدم موندگارن!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
الان فکر کن یهو مچمو موقع نمک پاشیدن بگیرن😂😂😂😂میگم داشتم غذا درست میکردم براتوووون

میخندی صورت؟ مو خاستوم کمکت کنوم 

تمااام عمه هامه ایطوری میفرستادوم برن بجز عمه سختر که از همه جون سختر بود

از بس تعلیق شدم زخم شدوووم کاکو🥲
جلو مهمون سرزده باید نون خشک و اب گذاشت بخدا خب شاید یکی هیچی تو خونش نباشه نباید خبر بدین

همینو بگو اصلا مبگم تو این اوضاع اقتصادی الان شاید یکی هیچی تو خونه نداشت شاید آدم بگه من که نمیرم اونجا جیزی بخورم و برای خوراکی که نمیرم ولی میزبان خودش اینجوری خجالت زده میشه واقعا کار زشتیه

میخندی صورت؟ مو خاستوم کمکت کنوم  تمااام عمه هامه ایطوری میفرستادوم برن بجز عمه سختر که از همه ...

وای خدا جنوبی هستی؟عالی هستی😂😂😂🌹🌹🌹

بعد اومدن تو میگن آخیییی عزیزم وسط خونه تکونی بودی گفتم آره دیگه سر زده اومدین ببخشیدااااا گفت نه ع ...

تو چرا گفتی ببخشید .   وای عاشقتم اونا بی خبر اومدن  

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
تو سِی سِی خدا هاااا تو هم خوبی نانقی میقولی؟

عاشق لهجتونم انشالله سرتون سلامت باشه و عیدتون هم پیشاپیش مبارک باشه🌹🌹🌹🌹🌹🌹