2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خابم نمیبره 🙂

درخاست دوستی ممنوع ⛔ تواین جماعت تنگ تیز سمت ما ببین چ خوش رنگه میز😉🦋همه دشمنتن، همه دوستتن، اگه اینجوری فکر کنی هیچ انفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه🙂🐈

کسی هست به من یه کمکی بکنه؟🙁 شخصیه باید تو پیام ها بگم الان هیچکسو ندارم کمک بخوام یه شرایط خاصی برام پیش اومده راجب ایندمه🤷🏻‍♀️💔

اسی تو خودت نمتونی کمکم کنی؟ راجب یکیه ک دوسم داره منم عقلم اندازه بز نمیفهمه😐😂 

هیچکسسسس نیسسسسس یعنی من تا الان بیدار موندم نمیتونم بخابمممم از فکر و درگیری😐😂💔🥲

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
بگو گلم

میدونم نمیشناسیم ولی میشه لطفا درخواست دوستی بدم خصوصی بگم؟ نیاز به راهنمایی یه شخص خارج از ماجرا دارم 😞

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

من ناراحتم از شوهرم. 

صبحی بیدار شد من خواب بودم حاضر شد بره سرکار گفتم طبق روال ازم خدا حافظی میکنه دیدم نه رفت توی هال یک عالمه با مادرش حرف زد 😐 منم پاشدم برم دشویی گفت عه نمیخواستم بیدارت کنم    اروا عمش منم محل ندادم رفتم دشویی دیدم داره میزنه در دشویی زود بیا دیرم شده درو باز کردم دیدم میگه زود باش بیا خداحافظی کنیم دیرم شده گفتم خب فکر کن من خوابم   مرتیکه عوضی اعصابم رو خورد کرد  .... 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

من صبحانه همسرم دادم رفت سرکارخودم دو ساعت دگه میرم خیابون عاشق نگاه کردن به این دستفروشاوایناهستم نزدیک عید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖