2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول باید گندمارو خوب بشوری بزاری تو آب خیس بخوره بعد بزاری وسط پارچه روش آب بپاشی تا گندما خوب جونه بزنه بعدک جوونه زد پهن کنی تو آفتاب تا خشک شه بعدم ببری اسیاب
بعد دوتا پیمانه از آرد جوونه گندمو با یه پیمونه از آرد سفید یا گندم قاطی میکنیم توش یه کم زردچوبه ی کم زیره و ی کمم زنجبیل پودرشده میریزیم پهن میکنیم تو سینی چرب شده وسطشو هم خرما میزاریم،،،خرماهارو هم باید هسته هاشونو دربیارین بعد با دارچینو زیره،پودرزنجبیل خوب ورز بدیم بعد ک نرم شد پهن کنیم روی خمیر روشم دوباره ی خمیر دیگه بندازیم دوروشو بپیچیم،بعد با چاقو برش بدیم روش ی کم روغن مایع بریزیم بزاریم تو فر تا بپزه
هانی من نتم دیشب قطع شد پیمونت چه اندازه ای هست خمیر رو بادست پهن کردی ؟روی خمی روغن جامد ذوب شده بریزیم یا مایع توی فر چه مدت باشه با چه دمایی
پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
اول باید گندمارو خوب بشوری بزاری تو آب خیس بخوره بعد بزاری وسط پارچه روش آب بپاشی تا گندما خوب جونه ...

عزیزم کماج‌سهن از همون شیرینی لوزی هاس تو بارداری ضرر نداره من امروز یدونه خوردم کهیر زدم

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت