2777
2789
پس چرا بعضی ها ک خانم مقصرهست ب تمام حق و حقوقشون میرسن؟

پول  خرج میکنن به این راحتی ها نیست من دوستم وکیل یه چیزی میدونم بهت میگم 

من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مگه همه عند المطالبه نیستن؟چ فرقی داره

اگر عندالمطالبه س بزار اجرا برو از یه وکیل بپرس بهت میگه چه کار کنی، نه قدیمی ترا عندالاستتاحه یا یه همچین چیزیه یعنی در صورت استتاحت مالی پرداخت میشه

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
ببخش برو ارزش سوختن نیست اگر اذیتی

والا ماباعشق ازدواج کردیم دوتا بچه بازی و لج بازی کردیم اما بااین تفاوت ک خانوادش زیادمقصربودن و والان شوهرم حاشامیکنه اما زرنگه حتی درخواست نمیکنه ک بی مهریه من جداشم

والا ماباعشق ازدواج کردیم دوتا بچه بازی و لج بازی کردیم اما بااین تفاوت ک خانوادش زیادمقصربودن و وال ...

من مهریه کم زدم ک هروقت خواستیم جدا بشم بخدا ک روان آدم مهم تر البته اگر گیر شدید مالی نباشه 

من مهریه کم زدم ک هروقت خواستیم جدا بشم بخدا ک روان آدم مهم تر البته اگر گیر شدید مالی نباشه 

من با عشقی ک بهش دارم چکار کنم حتی دل از خاطرات نمیکنم بابا بخدا دق کردم همه چیز روز و شب یادمه البته بگما اون حتی ی زنگم بمن نمیزنه من مقصربودم واونم همینطوراما خب حتی خانوهدش ی زنگ نمیزنن چ مرگتونه چون خانوادش سرکارش میذارن ک زنتوطلاق بده گناه من چیه من ۲۱سالمه شوهرم داره ۳۴ساله میشه