2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حمایتت میکنه؟ هواتو داره؟ کمکت میکنه؟ حواسش بهت هست؟ خیره نگاهت میکنه؟ نگاهشو ازت میدزده؟ تحمل زجر ک ...

اینی که شما گفتید 

اگه فقط خیره نگاهت کنه همش زیر نظرت داشته باشه ولی چیزی نگه 

این چیه

🪐
بیخیال من که دیگه نابود شدم امیدوارم اسی نابود نشه

عزیزم چند سالته؟ از نزدیک دیدیش امیر مقاره رو؟ 

یه جا خوندم میگفت آدما مثل لباسن از دور میبینی خیلی قشنگه اما وقتی میپوشیش ممکنه بهت نیاد یا به دلت نشینه

زخمی به قلبمه که دیگه خدا هم بغلم کنه خوب نمیشه
اینی که شما گفتید  اگه فقط خیره نگاهت کنه همش زیر نظرت داشته باشه ولی چیزی نگه  این چ ...

خب این درد منم هست خیره نگاه میکنه ولی با زبون حرفی نمیزنه ولی تو نگاهش حرفاش معلومه دقت کن! 

من در کنار اینا حمایت میکرد هوامو داشت واسه همین هوایی شدم

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   
عزیزم چند سالته؟ از نزدیک دیدیش امیر مقاره رو؟  یه جا خوندم میگفت آدما مثل لباسن از دور میبینی ...

۱۷ سالمه 

آخه عزیزم چه ربطی به امیر مقاره داشت؟😂 

اینقدر بدم میاد ازش 

من عاشق فامیل مون شدم فکر کنم منو با اون کاربر اشتباه گرفتی

خب این درد منم هست خیره نگاه میکنه ولی با زبون حرفی نمیزنه ولی تو نگاهش حرفاش معلومه دقت کن!  ...

نمیدونم والا هر جا باشم زیر نظرم داره خیلی چشم تو چشم میشیم حس میکنم نگاهش پاکه ولی خب 🤷🏻‍♀️

🪐
نمیدونم والا هر جا باشم زیر نظرم داره خیلی چشم تو چشم میشیم حس میکنم نگاهش پاکه ولی خب 🤷🏻‍♀️

کاملا درکت میکنم منم اینجورم ولی خب من که جای شما نیستم خودت باید حسش رو از تو نگاهش بفهمی 

یه آدم عاشق چشماش پر از احساس و نگاهاش به تو عمیق میشه فقط کافیه دقت کنی