2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای توروخدا بگو ندن همش ضرره کلی مریضی میاره  دختردایی من الان ۴ سالشه قند داره  پسردا ...

من تازه داشتم به خریدش فکر میکردم آخه پسرم خیلی لاغره چیزی نمیخوره

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

خونمون تو یه ساختمانه واحد منو مادر شوهرم رو برو هم همش بچم گریه میکنه می خوام برم اونور کره بستنی شکلات و... بخورم عمدی می کنن بیشتر وقت ها صبح از خونه با بچه می زنم بیرون اینقدر اینور اونور می چرخم که خونه نباشم نمیشه ولی بچه گریه می کنه می خوام برم اونام میان دنبالش 

یه مدت دارو می دادن من متوجه نشدم بعد دیدم ای بابا هر وقت از خونه اونها میاد به طور وحشت ناک و ترسنا ...

وای نذار بکنن اصلا تنها نذار بچت بره یه بنده خدایی از فامیل ها بچه اش لاغر بود دارو داد بهش یهو اینقدر چاق شده که چی همش دنبال رژیم و دکترت و بچه نمیتونه رژیم بگیره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خونتم باید مخ شوهرتو بزنی که برین وگرنه همین آشو کاسه هس حالا شربت نبود یه داستان دیگه

وای شوهر منم نمیره چسبیده به مادرش

من تازه داشتم به خریدش فکر میکردم آخه پسرم خیلی لاغره چیزی نمیخوره

عزیزم اینا ک بهت میگم حتی دارو رو پزشک هم براشون تجویز کرده بود 

هرچی ک پسرت دوسداره درس کن گولش بزن بهش جایزه بده غذاهاشو تزئین کن ولی بهش دارو نده 🥺

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙

امشب هم رفت اونور منم باهاش رفتم غذام رو گاز بود رفتم هم زدم و گازو خاموش کردم برگشتم دیدم سریع مادرشوهرم دارو رو کرد تو کابینت  اینقدر بچم شام خورد الان این موقع صبح حالش بد بود بیدارمو ن کرد  شوهرم هر چی می گم انگار نمیشنوه خودشو به نفهمی می زنه یا فک می کنه من واقعی نمی گم که از اینجا بریم 

امشب هم رفت اونور منم باهاش رفتم غذام رو گاز بود رفتم هم زدم و گازو خاموش کردم برگشتم دیدم سریع مادر ...

برو از تو کابینت بردار بنداز دور 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خونه به نام خودشه ولی مادر و پدرش مثلا مریض احوالن هی مادرش می گه هر کی بره ما میمیریم  اینم بهلنه ش شده اونقدر پول نداریم که مگر مثلا اینجا رو رهن بدیم بریم یه جای دزگه که مادر شوهر فرمودن من کسی رو راه نمی دم تو ساختمان‌

وضع مالیتون چطوره؟خونه مال خودشه یا پدر و مادرش

وضعمون متوسطه

خونه داشتیم اجاره داده بود بعد فروخت

هرچی گفتم بریم گفت نه مادرم پیره 

خونه مادرشیم

خونه به نام خودشه ولی مادر و پدرش مثلا مریض احوالن هی مادرش می گه هر کی بره ما میمیریم  اینم به ...

خدایا این مادرا چرا نمیزارن پسراشون نفس راحت بکشن