2777
2789

یبوست باعث میشه شیر نخوره ماساژ شکم تو نت هست بزن بیاد بعدشم غذای أبکی رو شروع کن، خیلی بهتر میشه، دختر من همین مشکلو داشت باورت میشه چند روز پشت هم نمیخوابیدم

برا ظهور آقا صاحب الزمان( عج) یدونه صلوات میفرستی؟ ممنونم،اللهم عجل لولیک الفرج، بالاخره که میشه مطمئنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من هیچی نمیخورم جزبرنج وگوشت مرغ یا گوسفند

رفلاکس ک خوب نمیشه،باید کنترل کنی،اولا اصرار نکن ب بچه تو شیر دادن هر ۲ساعت یبار شیر بده،قبلشم سینتو بشور بااب سرد. اگه۴ماهشه دیگه لعاب برنجو براش شروع کن،لعاب برنجو هم بذار سفت بشه قشنگ با روغن زیتون قاطی کن بده بهش بخوره. به غذا بیفته بهتر میشه. الان تو همه جای جهان از۴ماه غذا کمکی شروع میشه،سوپ و..رو شروع کن. دختر منکه۱۳ماهشه هنوزم اذیته شبا بیدارم من چی بگم. تو تازه اولشی،جا نزن. ولی  باز من اینهمه دکتر رفتم دارو و...دادن اثری نداشت،شربت گاویسکون خریدم از نت،دوماهه میدم،تغییر چشم گیری کرده رفلاکسش توام بخر بده بهش

تو تاپیکت دیدم نوشتی کیک فنجونی خوردی حتی اندازه سر سوزن نباید بخوری از این چیزا هویج سیب زمینی حت ...

هویج و سیب زمینی ربطی ب این مشکلات بچه نداره. همه چی میتونه بخوره،بجز لبنیات و ترشی و رب گوجه. 

هنور نفهمیدم حساسیت داره یا نه امیدوارم که نداشته باشه،فعلا مشکلم شیرنخوردنشو کارنکرد شکمشه

روغن زیتون هم باعث میشه شکمش نرم بشه و دل درد و یبوست نباشه هم رفلاکسو درمان مبکنه. روغن اصل بخر فقط ازین اماده ها نگیر

اصل از کجا؟

البته بعضی سبزی فروشیا که رب و ترشی و سبزی خورد شده و..میفروشن هم دارن روغن خوب. توی باسلام هم اگه نصبش کنی فرابکر و...زیاده،نظراتو بخون هرکدوم مردم تعریف کردن بگو ازدن برات بفرستن،البته چون شب عیده پست بشه طول میکشه میتونی بگی با اتوبوس بفرستن برات

هویج و سیب زمینی ربطی ب این مشکلات بچه نداره. همه چی میتونه بخوره،بجز لبنیات و ترشی و رب گوجه. 

برا رفلاکس دکتر من پرتقال نارنگی نخود لوبیا دوغ  نوشابه و...ممنوع کرده

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

الان دکترمقدادی ویزیت آنلاین کردم اما نذاشتم سوالمو کامل بپرسم،براش آزمایش نوشت اما خب برا یبوستشم گفته شیاف بزارم یه روز درمیون آخه مدفوع با شیاف موردقبول برا آزمایش نیست نذاشته من ایناروبپرسم قفل کرده😑😑😑 اولش گفته تا پایان سوالاتتون هستم،

..........