2777
2789
عنوان

تعطیلات عید

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 30 پست
وای نگو ۱۰ سال همین دیگه حسته شدم دوسال کرونا بود خوب بود خونه خودم بودم 

من دوسال کرونام شوهرم میرفت و پیشم نمیموند، تازه بهانم میاورد و کل تعطیلات همونجا میموند ک جاده بسته هست

از چه نظر؟

عزیزم خب ایشون هم دل داره 

دوس داره کنار خانوادش باشه 

شما هم خودت میگی خانوادم نزدیکمن  هر روز میبینمشون 

حالا ایشون از شما خواسته این مدت بهاش باشی بری اونجا 

به احترام همسرت پاشو برو .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خیلی دیر به دیر بهشون سر میزنین خب اشکال نداره برو بالاخره خانواده همسرته دوس داره باهاشون باشه ...

نه اتفاقا همسرم یک هفته درمیون میره از مادرش سر میزنه، کاراشو انجام میده، پدرشوهرم فوت شدن. بهش میگم یک هفته بمونیم، ولی انگاری براش جک تعریف کردم. بهم خندید بعدم گفت من یک فروردین میرم

پس خانواده خودم چی؟ نمیشه که کل تعطیلات بریم پیش خانواده اون

اسی ببخشید من خیلی رک میگم 

والا خانواده خودت از دل راضی هستن بری  

الکی بهونه نیار زندگی یه کام خودت تلخ نکن 

نمیری که یه عمر بمونی میری یه ۱۳ روز بمونی 

یه جایی جدید یه حال ووهوای جدی 

نه اتفاقا همسرم یک هفته درمیون میره از مادرش سر میزنه، کاراشو انجام میده، پدرشوهرم فوت شدن. بهش میگم ...

خب یا الکی بهونه نیار برو 

یا اگه دوس نداری نرو 

نه تعطیلات عید به خودت نه شوهرت  نه خانواده خودت وشوهری تلخ نکن

حالا خیلی سخت نگیر تو که کل سال پیششونی اونم حق داره پیش خونوادش باشه چند روز حالا بعد عید هر روز ما ...

خب تعطیلات عید فرق داره. حالا خانواده من بکنار، مثلا ما تازه عروس دومادیم، عوض اینکه یه مسافرت درست حسابی ببره، میگه اول فروردین میرم روستا

خب یا الکی بهونه نیار برو  یا اگه دوس نداری نرو  نه تعطیلات عید به خودت نه شوهرت  ن ...

۱۳ روز دوس ندارم برم، اونم اینکه دائما تو خونه بشینم وشوهرمم سر زمین فقط بره کار‌ کنه و نه تفریح و گردشی هیچی

خب تعطیلات عید فرق داره. حالا خانواده من بکنار، مثلا ما تازه عروس دومادیم، عوض اینکه یه مسافرت درست ...

باهاش صحبت کن ببین راضی میشه یه هفته اونجا باشین هفته دوم برید مسافرت منطقی صبحبت کن شاید قبول کرد

خب تعطیلات عید فرق داره. حالا خانواده من بکنار، مثلا ما تازه عروس دومادیم، عوض اینکه یه مسافرت درست ...

اسی من اهل یاسوجم 

خونم یزده 

قرار بریم یاسوج عید 

شاید ۲ روز یاسوج باشیم بعدش بریم روستا های پدرمون بگردیم 

وا روستا ها بهتر از هر جایه دیگه ای هستن 

اسی ببخشید من خیلی رک میگم  والا خانواده خودت از دل راضی هستن بری   الکی بهونه نیار زندگ ...

اتفاقا من خانوادمم اصلا راضی نیستن، از الان کلی تیکه میندازن بهم که کل ۱۳ روز حتما میخوای بری روستا

اسی من اهل یاسوجم  خونم یزده  قرار بریم یاسوج عید  شاید ۲ روز یاسوج باشیم بعدش بری ...

بله درست میگید، اما فرق داره اینکه روستام بری و دائما تو خونه بشینی و شوهرم و برادراش یا در حال بنایی کردن باشن یا سر زمین، خب این واقعا مسافرت میشه؟

زنای اطراف ما زرنگن تنها میرم تنها میان. اصلا شوهره خبر نداره زنش کجاست ماشین رو برمیدارن تنهایی مثلا از تهران میرن شمال از شمال میرن زنجان.  خیلی مستقلن. شما اگه فکر میکنی بهت سخت میگذره و شوهرت وقت  نداره اگه ماشین داری و ماشین سواری بلدی هر وقت خسته شدی برگرد اگرم ماشین نداری با تاکسی با قطار با اتوبوس برگرد جاری من با بچه کوچیک سوار اتوبوس میشد میرفت شهرستان خونه باباش 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792