شماها راضی میشین که کل ۱۳ روز تعطیلات برید روستا پیش خانواده همسرتون؟؟ همسر من پارسال و سال پیش ترش ک عقد بودیم،قبل از سال تحویل گذاشت رفت و بعد تعطیلات اومد، حتی سال تحویل با من نموند. امسالم میگه اول فروردین میرم و توام خواستی بیا و نخواستیم بمون پیش خانوادت. چون خانواده من نزدیکمن و هروز میبینمشون حالا انتظار داره کل تعطیلات بریم روستا پیش خانواده اون
اگه خیلی دیر به دیر بهشون سر میزنین خب اشکال نداره برو بالاخره خانواده همسرته دوس داره باهاشون باشه ...
نه اتفاقا همسرم یک هفته درمیون میره از مادرش سر میزنه، کاراشو انجام میده، پدرشوهرم فوت شدن. بهش میگم یک هفته بمونیم، ولی انگاری براش جک تعریف کردم. بهم خندید بعدم گفت من یک فروردین میرم
زنای اطراف ما زرنگن تنها میرم تنها میان. اصلا شوهره خبر نداره زنش کجاست ماشین رو برمیدارن تنهایی مثلا از تهران میرن شمال از شمال میرن زنجان. خیلی مستقلن. شما اگه فکر میکنی بهت سخت میگذره و شوهرت وقت نداره اگه ماشین داری و ماشین سواری بلدی هر وقت خسته شدی برگرد اگرم ماشین نداری با تاکسی با قطار با اتوبوس برگرد جاری من با بچه کوچیک سوار اتوبوس میشد میرفت شهرستان خونه باباش