2777
2789
عنوان

پرستار بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 43 پست
بنده خداها ،خدا حفظشون کنه برات  از شرکت معتبر پرستار بگیر نمیشه اعتماد کنی ب هر کسی

فک نکنم شهر ما از این شرکت ها داشته باشه

البته نمیدونم

واقعا بخوام بچه رو ۲۴ ساعت بسپارم به یکی باید قابل اعتناد باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فک نکنم شهر ما از این شرکت ها داشته باشه البته نمیدونم واقعا بخوام بچه رو ۲۴ ساعت بسپارم به یکی با ...

بله ک باید قابل اعتماد باشه لطفا ساده نباش بااین همه اتفاقاتی ک هر روز داره پیش میاد 

بخاطر همین خیلی میترسم

برادر شما بهترین کار اینه ک بزاری پیش پدر مادرت باشن چ اشکال داره روستا باشن .اگه واسه کلاسی چیزی میخای ثبت نام کنی میتونی همون هزینه رو بدی سرویس و بباره ببره ،یا زمانی ک خودتون هستین تایم کلاس رو برنامه ریزی کنین .البته ببخشید من نظرمو گفتم 

برادر شما بهترین کار اینه ک بزاری پیش پدر مادرت باشن چ اشکال داره روستا باشن .اگه واسه کلاسی چیزی می ...

لطف میکنین نظر میدین

فعلا کلاس ها حضوری نیست میتونن بمونن

اما از مهر ماه چی؟

واسه تابستون میخوام کلاس ثبت نامشون کنم

روستامون از شهر دوره اما نمیدونم اونجا هم کلاسی برگزار میشه یا نه چون یه جاییه که امکانات هست و چنتا روستا کنار همه

فعلا دارم همه جوانب رو نگاه میکنم

و اینکه دخترم نزدیک سن بلوغه نمیدونم میتونه با مادرم ارتباط بگیره یا نه

لطف میکنین نظر میدین فعلا کلاس ها حضوری نیست میتونن بمونن اما از مهر ماه چی؟  واسه تابستون م ...

موفق باشی ،ان شالله ک هرچی خیره و ب صلاحتونه بشه ،دخترتون با عمه هاش اگه خوبه و عمه هاش مشکلی ندارن مرتب سر بزنن ،نصیحت نکنن فقط هواشو داشته باشن و حمایتش کنن و خود شما هم همین طور با بچه هات دوست باش .

موفق باشی ،ان شالله ک هرچی خیره و ب صلاحتونه بشه ،دخترتون با عمه هاش اگه خوبه و عمه هاش مشکلی ندارن ...

اتفاقا فردا میبرمش خونه عمش

با اونا راحته

ممنونم از شما

ان شاءالله تو زندگیتون موفق باشین

سلام هنوز نه اما راضی شد ۴۲۰ بگیره و بره  فعلا ۱۳۰ گرفته و ماه بعد ۱۵۰ میلیون میگیره و از خو ...

ان شاالله 

خدا هیچ کس رو با نااهل قرین نکنه

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

عزیزم به هرکسی اعتماد نکن من خودم بعد از پرس و جو های زیاد یک شرکت پرستاری در تهران پیدا کردم که 25 سال سابقه داره که کارش 

اعزام پرستار سالمند پرستار کودک پرستار بیمار در منزل اسمش مرکز پرستاری طپش هست اسم کارشناس من خانم محمدی بود خدا خیرش بده واقعا پرستاری های خوبی برای پرستاری ازدخترم فرستاد 

09102152979

02188863529