2789

خب راست میگه دیگه چرا میپیچونی بگو آره من وا بدبخت گیج شد ☹

فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی...                                                   چندتا....!💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر تابلو اونم یا خیلی گیراییش پایینه یا فهمیده

فهمیده بابا میخواد اسی به زبون بیاره خودشو میزنه به گیجی اما خب استارترم نباید کلامو بپیچونه یا نگه یا اگه میخواد بگه درست حسابی حرفشو بزنه دیگه اینجوری خودشو مسخره میکنه

فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی...                                                   چندتا....!💔
میترسم ضایم کنه

نه نترس حرفتو بزن بگو آره اون شخص خودمم حالا نظرت چیه؟

دیگه ته تهش اینه که رد کنه بالاخره تکلیفت با خودت مشخص میشه

میترسم برینه بم

چه کلماتی استفاده میکنی 

اهل کجایی

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن. خدای من قسمت میدم به شب امشب نیمه شعبان خدایا ما رو دشمن شاد نکن خودت میدونی ما هیچکس رو نداریم و همه منتظرن ما زمین بخوریم و پشت سرمون حرف بزنن جان ابوالفضل جان امام زمان کمکی کن.خدایا حلش کردی شکرتتتتت مگه میشه شب قدر حاجت بخای دو ماه بعدش حاجت بدی خدایا شکرت