2777
2789
عنوان

دعوا های دیشب 😬😑

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 56 پست
چرا فک میکنی کار مهم نیس؟ بعضیا همه عشق و هویتشون تو کار و حرفه ایه که بلدن چرا فک میکنید همه مث خو ...

دقیقا فکر کن اینقدر شب و روز تلاش کنی وقت بذاری بعد بگن بیخیالش شو 

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
اگه درکت نمیکنه و خانوادت پشتتن چرا از طلاق میترسی‌؟

طلاق به همین راحتی ها هم نیست چرا اینقدر راحت جلوه میدید آگه مشکل جدی بود بله ولی سر هیچ پوچ چرا باید طلاق گرفت طرف معتاد باشه دست بزن داشته باشه خیانت کنه و خیلی چیز ها دیگه بله حق هست طلاق زندگی بعد طلاق گل بلبل نیست و قرار نیست بعد طلاق تضمین کنی آدم بهتری میاد سراغت خیلی ها رو دیدم ازدواج دومش بدتر شده و از ترس طلاق هم نگرفته مجبور شده تحمل کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه آخه اون بی منطق میگه خودش هروز داره تو دانشگاه تدریس میکنه  ولی به من اجازه نمیده که برم‌ د ...

خودش استاده و این طرز تفکرشه؟!

وای به حال جامعه ما که اساتیدش این طرز تفکرو دارن

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

چ راحت میگید طلاق 

من تا قبل اینکه بگه شوهرش استاد دانشگاس و استارتر و از دانشگاه رفتن منع میکنه گفتم طلاق بگیر

اینو شنیدم دیگه مطمئن شدم

خودش دانشگاه تدریش میکنه بعد استارترو از درسش محروم میکنه

مشخصه شخصیت دیکتاتور و زورگویی داره

الان بچه ندارن بعد بچه طلاق غیرممکن میشه

چرا فک میکنی کار مهم نیس؟ بعضیا همه عشق و هویتشون تو کار و حرفه ایه که بلدن چرا فک میکنید همه مث خو ...

مشکل این خانوم اینه اگه انقدر براش مهم بود باید قبل ازدواج طی میکرد با همسرش یا حتی تو عقدنامه ذکر میکرد

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

اخه تو اطرافیان ما هست که از بس زنه کارشو سرکوفت شوهرش کرده شوهرش راضی نیست بره سر کار اونم دوتا بچه هاش گذاشته ورفته حتی راضی نبود هزارتومن تو زندگیش خرج کنه وهمیشه به شوهرش میگفت بچه گدا 

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

فهمیدم 😘

🌹❤

خب قبل ازدواج باید در موردش حرف میزدن تصمیم جدی می گرفتن تعهد چیزی آگه اینقدر برای آدم مهمه خیلی ها تازه بعد ازدواج یادشون میفته کار براشون مهمه ولی شاید طرف مقابل توی یکی از شرایطش کار نکردن خانم باشه 

کارت چیه؟ اگه جز کادر درمانی بنظرم شوهرت حق داره ولی بقیه کارا ک فشاری رو خانم نیس

نمیدونم اگه پزشک هم بشم نمیزاره برم سرکار باز

هر کجای این کره خاکی باشی خدا هواتو داره :)