خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
پیدا کردی به منم بگو کار من از معتادی گذشته از صبح ۸تا شب ۳گوشی دستمه😭😱
این کاربری دسته ۳نفره😅اولی شوهر داره (که بیشتر اون میاد و دانشجوی روانشناسی هست)....دومی درحال نامزد کردنه...سومی هم سینگل به گوره 😫🤣 گفتم که اشتباه نگیرید ما رو🤕اینجا سایت عجایب هست...تو نی نی سایت همه ی خانواده شوهر بد و سگ اخلاق همه ی زن ها پولدار و خوشگل و شوهراشون زشت و وضعیت مالی بد😑 دیدم که میگم اینا رو😂هرشب بعد از ساعت ۱۲ تاپیک های سم و اسید شروع میشه و بعد از دیدن اون تاپیک باید چشمان خود را با اسید و وایتکس شست 😆😆میخوان یه عکسی رو بزارن باید هزار بار کو کو ،بز بز بزاریم تا بزارن بعدش هم میگن نت ضعیفه نمیاد 😫
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
چاتای سابقم💕 خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍) ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!