2777
2789
افرین اعتماد به نفستم عالیه. یادت باشه از این به بعد کنار خانوما بشینی نیفتی رو مردای فامیل. کم کم ب ...

کنار خانما میشینم ولی یکی دو قدم رفتم افتادم😂 باید بگی دیگه با پای خواب رفته راه نرو😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لب دریا بودیم، بعد خوب من عشقم خیلی حساس که من لباس پوشیده و روسری حتمااا سر کنم جلو نامحرم ،خودش تو ...

وای خدا🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حالا یه سوال مسخره بپرسم 😂

عشقت براش مهمه جلو خودشم حجاب داشته باشی یا نه؟ 😆😁

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
وای خدا🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حالا یه سوال مسخره بپرسم 😂 عشقت براش مهمه جلو خودشم حجاب داشته باشی یا نه؟ 😆 ...

والا بهش رو بدم میگه جلو منم روسری کن   خیلی گیره کلا  

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

نه نامزدیم دیگه...کلا چون رفت و آمد خانوادگی داشتیم از اول خانواده ها باخبر بودن فقط مخالف بودن &nb ...

اهاا اخه گفتی عشقم فکر کردم دوسته 😂🤣

پس در دوران دوستی تون چی؟حجاب داشتی جلوش؟

اخه منم مذهبی ام (البته رل ندارما) اما میگم مثلا اگر بعدا پیش بیاد باید چطور باشم 😂

اهاا اخه گفتی عشقم فکر کردم دوسته 😂🤣 پس در دوران دوستی تون چی؟حجاب داشتی جلوش؟ اخه منم مذهبی ام ...

آره من کلا حجاب داشتم اما اهل آرایش و تیپ زدن هم بودم ولی روسری همیشه سرم بود..که به لطف ایشون کلا از بس گیر داد اینجور باش اونجور باش یه آدم دیگه شدم و محجبه تر شدم ، جالبه تو خانوادشون عشق من انقدر مذهبیه بقیه داداشاش اینجور نیستن...نمی دونم این به کی رفته   

آره من کلا حجاب داشتم اما اهل آرایش و تیپ زدن هم بودم ولی روسری همیشه سرم بود..که به لطف ایشون کلا ا ...

آهاا

خخ من خیلی از پسرای مذهبی خوشم میاد جذابن😂

خوشبخت بشید عزیزم

بعد ی چیز دیگه اینکه شما محجبه هستی (یعنی چادر سر نمیکنی اما با حجابی) منم تقریبا مثل شما ام .

بعد شما پیشنهادی نداری برای اینکه جلو موهام معلوم نشه؟

مثلا از این هدبند ها هست میزارن روش شال سر میکنن مثل اونا 

من تیپ م اسپرته و میخوان در کنارش حجابم سر جاش باشه

آهاا خخ من خیلی از پسرای مذهبی خوشم میاد جذابن😂 خوشبخت بشید عزیزم بعد ی چیز دیگه اینکه شما محجبه ...

روسری تو بیار کامل جلو گیره بزن ،یا مثلا همون انواع هد هایی که الان اونده خیلی خوشگل میشه زیر روسری و شال....من کلا دیگه مو بیرون نمیزارم میگم که ایشون ناراحت میشه   اوایل خیلی سختم بود ولی گفت شرایطش اینه که حجاب کامل داشته باشم سر کار هم نرم من چون قبول کردم و دوستش داشتم باید پای حرفم وایسم دیگه

روسری تو بیار کامل جلو گیره بزن ،یا مثلا همون انواع هد هایی که الان اونده خیلی خوشگل میشه زیر روسری ...

مرسییی

عزیزممم🥺😍 ان شاءالله به حق حضرت زهرا خوشبخت بشید باهم عزیزدلم💋❤