2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ازاول تا اخر بارداری کلی چیز پیادش میکنم ب بهانه بارداری😂ولی دومین بارداریمه هردفعه خودش رفته طلاخریده😂😂😂😂

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔

هدیه زایمان منظورته سر پسرم گردنبند خرید . سر دخترم ربع سکه 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
کاش خدا یه نینی بهم میداد هدیه حاملگی همسر نخواستم هیییییییییی😭😭😭

ان شاءالله خدابهت بده عزیزم نا امیدنباش

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔

واس دختر عموم شوهرش دستبند خریده بود تو بیمارستان داد 

ولی خودم آ ام سینگل😂

بالاخره با تمام سختی ها به هدف قشنگم رسیدم:)) دانشجو پزشکی🧡موفقیت شانسی نیس باید به دستش بیاری✋🏻♥️                اردیبهشت ماه بود که منو تنها گذاشتی🥺🖤 میشه برای شادی روح مامان قشنگم صلوات بفرستید                                             
کاش خدا یه نینی بهم میداد هدیه حاملگی همسر نخواستم هیییییییییی😭😭😭

انءشالله سال دیگه این موقع بچه داخل بغلت باشه گلم توسل شو به حضرت فاطمه 😍اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤

اولی برام یه ست طلا گرفت دومی هم بهم گفت با تولدت میدم بهت با هم 1 فروردین تولدمه 😅

اولین باری که پسرم رو بغل کردم یه حس متفاوت داشتم یه حس بکر یه حس وصف ناشدنی با خودم گفتم این ثمره ی ۹ ماه منه اون  رو بعد از خدا من به این دنیا آوردمش مطمعنم به عضو جدید خانوادم هم این حس رو خاهم داشت 

دفعه اول تک پوش خرید اینبار یک سرویس ظریف در حد بیست تومن خریده ارزش معنوی داره برام خیلی

دفعه اول تک پوش خرید اینبار یک سرویس ظریف در حد بیست تومن خریده ارزش معنوی داره برام خیلی

مبارکت باشه ولی بیست تومن ارزش مادی هم داره والا 😂😉

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند