2777
2789
عنوان

ی چیز عجیب دیدم 😲

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 26 پست
 خیلی عجیب همچین خوابی اخه کی توی خوابش ۱۳ ماه میبینه تازه میشینه میشمارتش 😐

خیلی قشنگ بوده ان شالله که تعبیرش عالی باشه خواب رو هر جور تعبیر کنی همون جور میشه .😍

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کنم دلیلش اینه حالمون اون تایم خوبه بوده چون حال روحیمون به خواب به هم ربط دارن 

شاید 

وای دیشب ی خواب دیدم داستانی خیلی باحال بود پلیسی 

وسطش مخ ینفرم زدم کراش زدم تو خواب😂

کلا خواب داستانیم زیاد میبینم 

ی مدت بود سریال نگاه نمیکردم بعد از ظهرا میخوابیدم ب امید خواب😂

شاید  وای دیشب ی خواب دیدم داستانی خیلی باحال بود پلیسی  وسطش مخ ینفرم زدم کراش زدم تو خ ...

من این خوابارو ببینم تا دو سه ماه بعدش همش دارم التماس میکنم باز خوابشو ببینم اینقد بهش فکر میکنم که باز خوابشو میبینم😂😂😂😂

وقتی خواب اینقد حس خوبی داده حتما تعبیرشم قشنگ😋😍 

حتما همینطوره گلم 😍  

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
من این خوابارو ببینم تا دو سه ماه بعدش همش دارم التماس میکنم باز خوابشو ببینم اینقد بهش فکر میکنم که ...

منم😂

یبار بچه بودم ی خواب پلنگ صورتی دیدم😂اون موقع عاشقش بودم از سیندرلا اینا خوشم نمیومد خیلی 

بعد کلی دعا کردم خدایا تروخدا دوباره ببینمش 

بعد شبش خواب سیندرلا دیدم نا امید شدم 

فرداش دقیققا همون خواب سیندرلا رو با همون جزئیات دیدم

چرا اشتباهی اخه😂

منم😂 یبار بچه بودم ی خواب پلنگ صورتی دیدم😂اون موقع عاشقش بودم از سیندرلا اینا خوشم نمیومد خیلی&nb ...

لعنتی خیلی ناجوره وقتی همون قبلی نمیبینی😂من ی بار فقط تونستم تا سه قسمت ببینم😂😑تا مرز ازدواجم رسیدیم 

لعنتی خیلی ناجوره وقتی همون قبلی نمیبینی😂من ی بار فقط تونستم تا سه قسمت ببینم😂😑تا مرز ازدواجم رسی ...

عهه چ باحال😂

من سه قسمت خواب کراشم دیدم😂😍😍

ریا نباشه ماچشم کردم خاک ت سرم😂😂

اقا ولی مسگن هرچی ادم خواب بیشتر ببینه باهوشتره فک کنم ماها ی پا فیلسوفیم  

😂😂😂عالی بود 

😂

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘