niloo_am مدیر عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 125 عنوان عکسشو فرستادم دخترا..🤫 | مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 34 پست ست سال جدیدم عکسشو میفرسم حتما نظر بدین اگ تز دارین بگین خوبه خز نیس؟ لاکم سفیده خالی میزنم اگ دورنگ باشه چه رنگی خوبه 🤧 1400/12/22 | 21:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4689 بز بز کنان اومدم اما چه ناز اومدم 🤣🤣چ باحال ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗
یکدانه_هسدم عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 21271 ۱۴ سالمه ول بهم ۱۷ ۱۸ میخوره بعد اونوقت من ۲۲ سالمهطرف برگشته میگه ب چهرت ۱۴ میخورهآخه نامسلموووووون ۱۴؟؟؟؟؟؟؟ .C'est la vie
_دینامیت_ عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 33961 ۱۴ سالمه ول بهم ۱۷ ۱۸ میخوره من ۱۸سالمع بم میگن ۱۵میخوری بت😐 خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
niloo_am مدیر استارتر عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 125 اره شالتو آنلاین خریدی؟ ن باو همرو خودم رفتم از بیرون تست کردم آنلاین نمیخرم کلا
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4689 ۱۴ سالمه ول بهم ۱۷ ۱۸ میخوره عزیزم.ازنظر هیکلی یا قیافه😍 ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗
یکدانه_هسدم عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 21271 نمیری 🤣🤣 نچ تا موز سر قبر تک تکتون نخورم و از رو تعلیقیتون رد نشم نمیرم😎😂✌🏻خو والا می دروغ😂؟ .C'est la vie
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4689 بعد اونوقت من ۲۲ سالمه طرف برگشته میگه ب چهرت ۱۴ میخوره آخه نامسلموووووون ۱۴؟؟؟؟؟؟؟ خوبه ک گلم بیبی فیس هستی 🤗 ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗
یکدانه_هسدم عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 21271 خوبه ک گلم بیبی فیس هستی 🤗 آخه حداقل ۱۹_۱۸ ی چی۱۴😐😐😐😐😐حس میکنم بچم اینطوری خا حاجی😂 .C'est la vie
niloo_am مدیر استارتر عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 125 بعد اونوقت من ۲۲ سالمه طرف برگشته میگه ب چهرت ۱۴ میخوره آخه نامسلموووووون ۱۴؟؟؟؟؟؟؟ اتفاقا امروز شکست احساسی خوردم🙃طرف برگشته بهم میگه دانشگاه چیمیری میگم مگ چنسالمه میگه بهت میخوره ۲۱ ساله باشی یعنی انقده حالم بده میخوام سرمو بکوبم ب گوشی😐
یکدانه_هسدم عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 21271 اتفاقا امروز شکست احساسی خوردم🙃 طرف برگشته بهم میگه دانشگاه چیمیری میگم مگ چنسالمه میگه بهت میخوره ... سرت هیچیگوشی گرون شدهحیفهععععاگه شکست نمیتونی بیای نی نی سایت خمار میشی باوا😐 .C'est la vie
niloo_am مدیر استارتر عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 125 آخه حداقل ۱۹_۱۸ ی چی ۱۴😐😐😐😐😐حس میکنم بچم اینطوری خا حاجی😂 آرزومه یکی ام بگه ک کوچیکتر از سنمم از همون بچگی ۶ سال بزرگتر میگفتن
niloo_am مدیر استارتر عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 125 سرت هیچی گوشی گرون شده حیفهعععع اگه شکست نمیتونی بیای نی نی سایت خمار میشی باوا😐 نکشتت😂باش میرم سرمو میکوبم ب دیوار 😑
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4689 آخه حداقل ۱۹_۱۸ ی چی ۱۴😐😐😐😐😐حس میکنم بچم اینطوری خا حاجی😂 🤣🤣معلومه ریزنقشی.خوبه خوشحال باش.۴۰ساله بشی ب نفعت میشه کلی دوق میکنی😁 ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗