2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب دلیلش چیه؟ فشار جسمیو ترجیح میدی به فشار روحی😐😕

@نی_نی_یار_پنج  

این خانم توی همه ی پستاش داره استارتر و به خودکشی تشویق می کنه

الان استارتر میگه می ترسم رگمو بزنم ایشون می گن فشار روحی ت بیشتر از فشار زدن رگه پس رگتو بزن

لطفا تعلیقشون کنید خیلی بی عاطفه و پسته واقعا

@نی_نی_یار_شب  

منی رو که مخ نامزدمو توی 10 دقیقه(اونم با وجود پنج شش تا رقیب عشقی) زدم به چالش نکش نسناس    برگزار کننده ی دوره های انلاین و حضوری دلبری و عشوه ... ولی به دور از شوخی سوال داشتی بپرس  
کسی که جرئت خودکشی داره و بخواد  خودش خوب میدونه چه قرصی شما فقط دنبال ترحمید

عزیزم ترحم کردن بده؟شاید اصن واقعا فکر خودکشی باشن وبامحبت کردن وشنیدن حرفاشون منصرف شن

عزیزم ترحم کردن بده؟شاید اصن واقعا فکر خودکشی باشن وبامحبت کردن وشنیدن حرفاشون منصرف شن

هعی 

من دوست ندارم به کسی برا مرگ و خودکشی راهکار بدم اسی با محبت کوتاه نمیاد یکی باید بزنه تو گوشس تا عقلش بیاد سرجاش 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 
اره دختر فامیلمون چن وقت پیش خودسوزی کرده پسر خالم با قرص سیاهنور

@نی_نی_یار_پنج  

اینجا هم داره روش بهش می گه

واااقعا متاسفم

منی رو که مخ نامزدمو توی 10 دقیقه(اونم با وجود پنج شش تا رقیب عشقی) زدم به چالش نکش نسناس    برگزار کننده ی دوره های انلاین و حضوری دلبری و عشوه ... ولی به دور از شوخی سوال داشتی بپرس  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز