من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من شکست💫 نخورده ام.. فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍. که درست عمل نمی کنند 🗝️. با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن.
تعادل نداره دیگه چرا چون تربیت غلطه چون خودمون ب مردا این اجازه رو میدیم
میدونم چی میگی، اوایل آشناییمون کلا به من میگفت مانتو و روسریت سیاه باشه،آرایش اصلا نمیزاشت بکنم در حالی که اون موقعی که همو دیدیم و عاشق شدیم من کلا آرایش کرده و آزاد بودم
من شکست💫 نخورده ام.. فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍. که درست عمل نمی کنند 🗝️. با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن.
اول باید بدونیم ک اصن تعبیر تو از غیرت چیه .... یکی غیرت رو محدود کردن در حجاب یا هر چی دیگه میدونه .. یکی ام مثل من غیرت رو در این میبینه ک طرف مقابلش نزاره تو دلت آب تکون بخوره و همه جوره پشتت باشه و حمایتت کنه
میدونم چی میگی، اوایل آشناییمون کلا به من میگفت مانتو و روسریت سیاه باشه،آرایش اصلا نمیزاشت بکنم در ...
دقیقا مثل من من خیلی ازاد بودم همه جوره میپوشیدم میگشتم دانشگاه میرفتم ولی ب دانشگام گیر میداد ارایشم لباسم صحبتم با دیگران حتی گاهی میگه از فروشنده مرد خرید نکن