2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بزرگ ترت بگو مثل دایی عمویی چیزی 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

زنه رو اگ میشناسی گیر بیار بگو ابرتو میبرم

اول ب زنه بگو بعد اگ زیر بار نرف ب بابات بگو

دختر پشمالویی هسم ک همه چیو ب پشمم میگیرم😎✌  خواهرم فاصلتو با من حفظ کن و درخواست دوستی نده حال و حوصله دوس موس ندارم مچکرم❤

با یه اکانت ناشناس به بابات پیام بده هرچی میدونی رو بگو و در اخر بگو اگر ادامه بدی به زنت میگم و زندگیتو جهنم میکنم حواست باشه این اولین هشدار بیصدا بود 

ولی به مامانت نگو داغون میشه ها

.
سوار ماشین بودمم دیدم گیف اینا میفرسته دقت کردم دیدم زنداییمه😭

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 
زندیاییمه تاحالا ده باره زنیکه به داییم خیانت کردهخ

گیرش بیار تو اتاق گلوشو بگیر ک بفهمه جدی هسی بهش بگو ابرو واست نمیزارم یکاری میکنم تو این شهر نتونی سرتو بلند کنی

بیچاره مامانت😢

دختر پشمالویی هسم ک همه چیو ب پشمم میگیرم😎✌  خواهرم فاصلتو با من حفظ کن و درخواست دوستی نده حال و حوصله دوس موس ندارم مچکرم❤
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز