2777
2789
عنوان

از ازدواجم پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 88 پست
آهان یه چیز دیگه هم هست . درک میکنم شاید برات سخت باشه این موضوع ولی آدم یه وقتایی برای تصمیمی که می ...

منم زمانی که میخواستم بهم بزنم مامانم میگفت ابرومون میره اخلاقش درست میشه و ازین توجیحاتی که نی نی سایتیا میارن اما من زیر بار نرفتمو بهم زدم الان بعداز سالها مامانم همش خداروشکر میکنه که من به حرفش گوش ندادم تازه اون نامزد من یه درصدم کارای نامزد اسی رو انجام نداده بود و من فقط از رو چندتا حرفش حس کردن اخلاقش خوب نیس جالبه بعد از منم ازدواج کرد و  الان طلاق گرفته

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
ببین تو اصلا حرف من رو نمی‌فهمی من نظرم رو راجب پست یکی گفتم کاری به تو ندارم  می خوای شخصا از ...

ببین شماهایی که تا نطر مخالف میشنوید سریع ادبیاتتون تعییر میکنه چه جالبه که اسی رو دعوت به صلح میکنید

بعدم شما گفتی یه طرفه به قاضی نرو که من جوابتونو دادم 

تو کامنت اولتونم که ریپلای کردم چون غیر مستقیم ماهارو بی عقل دونستین که جوابتونو دادم روز خوش

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی ببین این کسی که اومد گفت رفتار همسرت طبیعی حتی با نسبت دادن به خودش که گفتم لابد تو خانواده شما ...

داره میگه من ۲۱ سالمه

یه ماهه عقد کردم

گفتم شناخت کافی نسبت بهم ندارید باید بیشتر بشناسید همو

شما اصلا خوندی ک اسی از خوبیاشم گفته؟

خیلیا گفتن ک برو مشاوره ک حرف درستی زدن... 

حالا شما فکر مبکنی یه دختر ک باکره نیس داحت میتونه طلاق بگیره!!!

خب اسی دو سال برو تو راهروهای دادگاه بشین تا جدا بشی

طلاق ک اولین راه نیس

مگه تنها مشکل از شوهر اسیه!!!!

یعنی اسی هیچ ایرادی نداره و بهترین اخلاق و خصوصیاتو داره!!!

بعدشم احتنالا شوهرشم سنش کمه مثل خودش....

ندیدم کسی ب زتش توهمت بزنه

اما دیدم ک چند ماه اول شتاخت زبادی نسبت بخم نداشتن و همش دعوا بودن اما الان زندگی شیرینی دارن و همو خیلی دوست دارن

خیلس وقتا هست دختر و پسر هنوز اندر بزرگ تشدن ک بخان یه زندگی مشترک رو شرو کنن انقد درک از زندگی ندارن

اکه قرار باشه هر رن و سوهری اولین بحثی ک پیش اومد برن طلاق بگیرن ک سنگ روی سنگ نمبمونه.....

حالا اسی ن بره طلاق بگیره هیچ سودی واسه من نداره

داره میگه من ۲۱ سالمه یه ماهه عقد کردم گفتم شناخت کافی نسبت بهم ندارید باید بیشتر بشناسید همو شما ...

بله درسته این حرفاتون با قبلی فرق داره من فقط میگم چرا  میگید طبیعیه به خدا طبیعی نیس  مردی به زنش بگه تو به پسرا نظر داری

ببین شماهایی که تا نطر مخالف میشنوید سریع ادبیاتتون تعییر میکنه چه جالبه که اسی رو دعوت به صلح میکنی ...

از اول تاپیک رو درست بخون من راجب اسی اصلا نظری ندادم من فقط راجب  پست  یه نفر دیگه نظر دادم تو اومدی منو ریپلای کردی چون مخالف نظر تو بود خوشت نیومد نظر هرکسی محترمه به شرطی که نظرش رو به زور تو حلق بقیه نکنه روز تو هم خوش

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است ،با دوستان مروت با دشمنان مدارا
داره میگه من ۲۱ سالمه یه ماهه عقد کردم گفتم شناخت کافی نسبت بهم ندارید باید بیشتر بشناسید همو شما ...

حرفات درسته منم نظرم دقیقا مثل تو

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است ،با دوستان مروت با دشمنان مدارا
بله درسته این حرفاتون با قبلی فرق داره من فقط میگم چرا  میگید طبیعیه به خدا طبیعی نیس  مرد ...

ما نفهمیدیم شوهرش چند سالشه... شاید از نظر روانی مشکل داره و با مساوره حل بسه

شایدم مسکلش فراترز این باشه

اسی هم میتونه جوری رفتار کنه ک سوهرش حساس نشه

....

بقیه ماجراها هم خدا میدونه ک چی هس ما ک از همه زندگیشون خبر نداریم

از اول تاپیک رو درست بخون من راجب اسی اصلا نظری ندادم من فقط راجب  پست  یه نفر دیگه نظر دا ...

اره من ریپلای کردم اما منطقی جواب دادم توهین نکردم اینجا سایت تبادل نظره اگه کامنت میزاری باید احتمال بدی نظر مخالف یا موافق ریپلای کنن پس لطفا یاد بگیریم منطقی تبادل نظر کنیم نه اینکه تا جواب منطقی نداشتیم بگیم من تورو ریپلای نکردم یکی دیگه رو ریپلای کردم

من مامانم پشتشو داره

مامان منم نمیزاشت بهم بزنم اما پامو کردم تو یه کفش الانم بعد از سالها کاملا راضیم که منطقی تصمیم گرفتم تجربمو در اختیارتون گذاشتم عزیزم اگه واقعا راضی نیستی ادامه نده انشااله خوشبخت بشی

واقعا ۱۹ سالتونه اینقدر پخته و با تجربه هستین اینجا تا تقی به توقی میخوره  همه میگن طلاق

اره بخدا ۱۹ سالمه 🥲 شاید به خاطر اینه که تک تک تاپیک ها رو میخونم و از تجربه ها استفاده میکنم.

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)