ببخشید اون آقایون که با هم جنس خودشون به خانمها خیانت نمی کنن. طرف خیانت اون آقایون هم خانمها هستن. ...
یه چیزی به اسم هرزه های پولی وجود داره که شغلشون رابطه ی نامشروع داشتنه خیلی تک و توک با زن متاهل یا مجرد سالم دوستی پیش میاد اکثرا با همین زنا خیانت میکنن
فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی... چندتا....!💔
اون زن هایی که خیانت میکنن چطور میتونن زندگی یه همجنس خودشون رو خراب کنن؟
خیلی راحت و اتفاقا احساس شادیم دارن
به نظرم اینکار فقط از کسی که مشکل روانی داره و تو وجودش چیزی به نام وجدان وجود نداره برمیاد
غیر این مردا چطور به زنو بچشون رحم نمیکنن و دنبال کثافت کاری میرن واقعا برام سواله چطور میتونن
فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی... چندتا....!💔