2821
2789
من ۲ روز ماش گذاشتم الان همش جوونه زد پارسال زود گذاشتم تا عید بلند و نامرتب شد

عزیزم ماش رو چقد تو ظرف ریختی؟یعنی قطرش چقدره؟

تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خراب نشه که حالم بد جور گرفته میشه

بذار یخچال اب هم کم بده بهش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خوبه مال من تازه ریشه زده.

خیلی مونده تا عید فکر کنم مال تو خوب بشه و امیدوارم برای من خراب نشه . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
برا من فعلن ت این مرحلس.. تا عید کامل رشد میکنه

خوشگل میشه . دونه چیه ؟

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
خوبه مال من تازه ریشه زده.

واسه من از ریشه هاش داره میاد بالا اما گندم رویی ها هیچی یه جوانه ی کوچولو زده،یعنی رویی ها دیگه بلند نمیشه؟مادرشوهرم اینجا بود اون سینیمو خیلی روی هم روی هم گندم ریخت😐

برا من فعلن ت این مرحلس.. تا عید کامل رشد میکنه

تخم شربتیه؟واسه منم تازه جوونه زده...امروز هوا ابریه...بیارمش تو خونه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
به به زندگیت همیشه سبز کی گذاشتی الان اینقدره من دو روز پیش تازه گندم خیس کردم چجور کاشتی یه توضیح ...

۱۷ فک کنم خیس کردم دوروز ‌که خیس بود یکم جونه زد ریختم تو ظرف روشو پارچه نخی پوشوندم جونه که زد دستمالو برداشتم با اسپری اب میدادم 

کنار پنجره بود نورش خوب بوده 

واسه من از ریشه هاش داره میاد بالا اما گندم رویی ها هیچی یه جوانه ی کوچولو زده،یعنی رویی ها دیگه بلن ...

منم زیاد گندم ریختن فقط مرطوب نگهدار زیاد نه ها  که همشون رشد کنن

2824
2823
2791
2779
2792