2777
2789
عنوان

بابا به خدا فن بودن هم حدی داره 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1708 بازدید | 118 پست

پ چرا فک کردی به فناشون میگن ارمی؟ ارمی ینی ارتش، ارتش و کلا نظامیا چه خصوصیتی دارن؟ اطاعت بی چون و چرا از مافوق. بله چشم قربان و ... ایناهم تعصب دارن رو بی تی اس و مثل بت میپرستنش. من خودمم دوسشون دارم و طرفدارشونم اما در این حد که بخای خودتو حقیر کنی و از اون اشخاص خدا بسازی دوتا دلیل بیشتر نداره یا سنشون کمه و به بلوغ و ثبات شخصیت نرسیدن یا عزت نفس پایینی دارن.

با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.
چی سودی داره براتون میشه برام بگی 

خب هرکی با یه چیزی لذت میبره دیگه من کلا عاشق اهنگم،نه فقط bts بلکه طرفدار خیلی از خواننده ها با زبونای مختلف هستم

و اینکه متن بعضی از اهنگاشون واقعا زیباست و اجراهاشونم جذابه،همین که از وقت استراحتم لذت میبرم سوده خودش

خسته بود، اما در چشمانش امید فریاد میزد...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پ چرا فک کردی به فناشون میگن ارمی؟ ارمی ینی ارتش، ارتش و کلا نظامیا چه خصوصیتی دارن؟ اطاعت بی چون و ...

من ازشون اطلاعی ندارم و تا جایی که شنیدم بهسون میگن ارمی

بازم اگه توهینی شده معذرت میخام 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
[QUOTE=229971429]عزیزمممم😂😂😂😂 بهم قول بده قرصاتو سر وقت بخوری تا زود تر خوب بشی باشه؟ هرچند از ق ...

مامان تو هم تو تربیتت خیلی سهل انگاری کرده😂😂

❥︎𝐵𝑇𝑆❥︎𝐴𝑅𝑀𝑌❥︎میشه هر وقت منو تو سایت دیدید ی دمپایی پرت کنید برم؟! چون در حال ترک اعتیاد خود به نی نی سایت هستم، با تچکر💜‌ بیاین به علایق هم احترام بزاریم، اگه هنوز به این درک نرسیدی که این که تو یه چیزی رو دوست نداری دلیل بر بد بودن و زشت بودنش نیست لطفا با من بحث نکن و تحت هیچ شرایطی منو ریپلای نکن... یهههه پیامم دارم برای هیترررر عزیزم: هیتر عزیز ، بی تی اس افتخار کره ست ولی ....... تو افتخار ننع باباتم نیستی!:   ...𝙺.𝙽 دلتنگ قصه های مادربزرگ-𝗜𝗡𝗧𝗣
همین که یه مشت پسر  عه ببخشید دختر رقاص رو دنبال نمیکنم وفن کسی نیستم معلومه عالی تربیتم کرده ...

فن بی تی اس بودن جرم نیست 

کار اشتباهی هم نیست که تو داری منو به خاطرش مسخره میکنی

الان واقعن دردت چیه؟

از چی ناراحتی؟

از چیه بی تی اس بدت میاد؟

❥︎𝐵𝑇𝑆❥︎𝐴𝑅𝑀𝑌❥︎میشه هر وقت منو تو سایت دیدید ی دمپایی پرت کنید برم؟! چون در حال ترک اعتیاد خود به نی نی سایت هستم، با تچکر💜‌ بیاین به علایق هم احترام بزاریم، اگه هنوز به این درک نرسیدی که این که تو یه چیزی رو دوست نداری دلیل بر بد بودن و زشت بودنش نیست لطفا با من بحث نکن و تحت هیچ شرایطی منو ریپلای نکن... یهههه پیامم دارم برای هیترررر عزیزم: هیتر عزیز ، بی تی اس افتخار کره ست ولی ....... تو افتخار ننع باباتم نیستی!:   ...𝙺.𝙽 دلتنگ قصه های مادربزرگ-𝗜𝗡𝗧𝗣
همین که یه مشت پسر  عه ببخشید دختر رقاص رو دنبال نمیکنم وفن کسی نیستم معلومه عالی تربیتم کرده ...

اخی چشمات کوره خوب نمیبینی دیگه.. 😔💔

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
فن بی تی اس بودن جرم نیست  کار اشتباهی هم نیست که تو داری منو به خاطرش مسخره میکنی الان واقعن ...

یعنی نمی دونی هرچند اینجا جای بحث نیست ولی طرفداری کسایی که طرفدار ایلو هستن یعنی طرفداری از خود ایلومیناتی 😉

من ازشون اطلاعی ندارم و تا جایی که شنیدم بهسون میگن ارمی بازم اگه توهینی شده معذرت میخام 

توهین که از جانب شما نبوده عزیزم شما چرا عذر خواهی میکنی؟ هر کسی توهین کنه شخصیت و فرهنگ خانواده خودشو نشون میده مهم نیس حالا به سلبریتی ایرانی توهین کنه، یا کره ای، یا آمریکایی و ...

با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.

تاپیک رو قفل میکنم 

توهین ها شروع شد 😑

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂