2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از سایت دیجی کالا برای همسرم گوشی ال جی ال 40، 315 ت خریدم، دوربین 3.2، اندروید 4.2. یه دونه کارت 16 گیگ هم هدیه روش بود. خیلی خوبه ولی برای اینترنت صفحه اش کوچیکه اذیت میشی. اگه برای اینترنت می خوای حتما صفحه اش بزرگ باشه. خودم سونی اکسپریا ال دارم راضی ام.
خوش دار که آرامش ما را نخراشی
گوشی نوکیا ایکس عالیه من دارم
دلـم لـک زده برای یک بار دیگر دیدنـت کـه بـه هـوای دلـتـنـگــــــی سـرم را پنهـان کنــم در گـودی گلـویـت و پــر کنـم تمــام ریـه ام را از بـوی مـردانـگـــــی ات ..[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
هیچ وقت ظاهر زندگی بقیه رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن دلیل نمیشه که همیشه برای هر چیزی زیاد هزینه کنی... برای یه دونه گوشی این هزینه متوسط هست...اشکالی هم نداره به اندازه استفاده.... لیست قیمت و مشخصات رو توی سایت ما ببینید هر سوالی هم داشتید اونجا انلاین هستیم و شما رو راهنمایی میکنیم لیست قیمت و مشاوره انلاین
لباس زیر میخوایی؟روی لینک کلیک کن [smiley]s/sm83.gif[/smiley][smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm64.gif[/smiley] http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1346860