2777
2789
عنوان

پرسپولیس ها حالتون چطوره؟؟؟😀😀😀

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 203 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا چرا گریه میکنن منم حسرت میخورم ولی گریه ی مرد گنده وسط زمین
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
تیارا خوزستانی؟برین بیرون خیلی حال میدهههه
‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
با اینکه پرسپولیسی تیفوسی هستم ولی قهرمانی نوش جون مردم نجیب خوزستان
نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...
ببین هرچییییییی که بشه پرسپولیس سروررررررررررررر استقلالههههههههههههه. حالاچون اسم قهرمان هم اسم استقلاله دلیل نمیشه که شماخوشحال باشین. از فصل پدر تورا چه حاصل

😙گل پسرم قندعسلم فتوکپی برابر اصل خودمه😙 شوهرم خیلی خوشبخته ازمن یه کپی کوچولو شده داره مگه نه🤗😍              اسمم دانا س دوستان

ما اهوازیم میریزن بیزون ملت ولی ما پرسپولیسی هستیم بازم خیلی خوب بود روند پرسپولیس
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood
بازیه دیگه پولشو یکی دیگه میبره پا جرا حرص بخوریم.شاد باشین
‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه