2777
2789
عنوان

موندم چکار کنم هنوز شوهرم نمیدونه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 137217 بازدید | 713 پست
تیام جون، من الان تاپیکتو دیدم و خوندم و هر مرحله و صفحه خوشحال از تصمیمت و رضایت الآنت، بهت تبریک میگم، خدا بچه هاتو نگه داره، واسه تصمیم زکا. هم خیلی خوشحال شدم، پستهای اولش خیلی نگرانم کرده بودم که طرز فکرش و تصمیم اشتباهش به زندگیش آسیب نزنه و خدایی نکرده تاوان بدی نده، خیلی بهش تبریک میگم بخاطر تصمیم درستش، از نظر من بیست ترین نمرش همین علاقه ایه که به بچش نشون داده و تصمیم درستش، انشا.. همیشه از این انتخابش راضی و شاکر باشه، تیام جون منم سومیم ناخواسته بود، اونم بعد اینکه فکر میکردم بچه هام از آب و گل دراومدن و راحتتر شدم، خیلی دوره ی بدی بود ، ولی خدا رو شکر که اشتباهی دربارش نکردم، الان کاملا هم عقیده ی شمایم تو تعاریفت از آخریه، واقعا بهترین بهترین هدیه ی خداس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آتنا عزیز من الان 4 سال و 6ماهشه واقعا برای خودش جگریه خیلی خوشحالم از داشتنش و خدا رو همیشه و هر زم ...

سلام عزیزم،من امروز تاپیکت رو خوندم.

الان از حس و حالت بگو

الان باید سه تا فرشته داشته باشی که یکی 12 ساله است و یکی 8 ساله و آتنای جیگر هم 6 ساله.

چه حسی داری الان؟؟؟

گاهی وقتها هدیه صداش میزنیم بعضی وقتها میگه مامان یه ابجی   دیگه برامون بیار   ما بازیهامون چهار  نفره است یکی کم داریم روضه حضرت علی  اصغر رفته بودیم پریا بچه های کوچیک رو دید  گفت  مامان تو رو  خدا فقط یکی  ديگه بیار

سلام به همه مامان ها و دوستان عزیز بعد از چند سال اومدم و دوباره سری زدم به تاپیک آتنا 

آتنا الان هشت سال و هشت ماهشه کلاس سومه  ماشاءاللله خانمی شده برای خودش 

فقط یه مشکل داره که خیلی باباییه خودش رو لوس میکنه برای باباش ،باباییش هم مرتب طرفدار اونه  ریش سفید خونمون هم شده راضی کردن بابا در هر شرایطی کار خودشه خیلی هم دلسوزه  بهترین کارش اینه که پول جمع کنه بره بیرون بده به نیازمندها 

درسش هم خودش میخونه توی این وضعیت آنلاین کلاس ها خدا رو شکر ازش راضی ام