2777
2789
جواب منو هم بدید😭برا من تا سال ۹۸ میریختن،از اون به بعد نمیدونم برا بقیه ریختن یا نه برا ما هم میر ...

پارسال همین موقع برا من ۷۰ ریختن 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بیشترین واریزی ماله بانک مسکنه 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
سهام شوهرم ۵۰۰مال خودم ۴۳۰چقدمیدن بهمون چون کارت شوهرمم دست خودمه مخام برم خریدلباس بگین عزیزان🤣🤣

شوهرت ۵۷۵ براش‌میریزن تو هم فوقش ۴۵۰ 

خدایا ضامن آینده ی دخترام باش چون فقط به خودت سپردمشون
واسه من الان ریختند نمیدونم چقدره ریاضیم خوب نیست😐🤣۵۷۶'۰۱۷'۴ میشه چقدر؟😐 ۴۰ تومن؟

۴۰۰زدن بروکیف کن

وزن شروع:۷۱......وزن الان:۶۲،۶۵۰......وزن هدف تاعید:۶۰......وزن هدف اصلی :۵۰ شروع دوباره پیاده روی۲۷دی 
خب برا هیچکس نریختن دیگه 

خب یعنی احتمال داره الان برا منم بریزن؟؟دیشب زدم تو سایت سهاممو زده ۴۴۴ تومن

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

واس منم نیم ساعت پیش واریز کردن ۵۷۵ تومن

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
چه بانکی هستی عزیز

مسکن

خب یعنی احتمال داره الان برا منم بریزن؟؟دیشب زدم تو سایت سهاممو زده ۴۴۴ تومن

چه جوری زدی عزیزم میشه به منم بگی